Noutăți

Ghidul Miresei 23-11-2016 5449

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 9-12 luni înainte de nuntă (I)

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 9-12 luni înainte de nuntă (I)
Nunta este un eveniment important în viața fiecăruia, de aceea planificarea ei este un proces complex, care necesită mult timp și multă organizare, pentru ca fiecare detaliu să fie bine gândit și pus la punct.
Noi ne-am gândit să-ți ușurăm puțin munca și să-ți prezentăm un ghid de organizare a nunții, 10 pași pe care ar trebui să-i urmezi. Și pentru că majoritatea planificărilor încep prin stabilirea unei liste, acesta va fi și elementul-cheie pe care ne vom axa în următoarele serii de articole. Vom veni cu sfaturi și idei utile pentru inspirație.
15651
Foto: Arta Nunții
Este evident că organizarea unui astfel de eveniment important vine și cu multe bătăi de cap înaintea nunții. Si pe buna dreptate. Atatea detalii la care trebuie sa te gandesti! Tocmai ca sa îți ușurăm misiunea pentru nunta perfectă, ți-am pregătit un program pentru pregătirile de nuntă bine pus la punct cu tot ce ai de făcut în ultimele 12 luni înaintea nunții. Pentru ca să le reușesti pe toate, este bine ca să începi cu ceva timp înainte de data stabilită, ca să ai timp să pui totul la punct.
Să dăm startul pregătirilor pentru Ziua cea Mare!
wedding-to-do

Ce trebuie să faci cu 9-12 luni înainte de nuntă

Dacă ați decis să faceți pasul important, atunci dați vestea cea mare! Organizati o după-amiază ori cina în familie pentru a discuta planurile de nuntă. Stabiliți astfel pașii principali care îi aveți de făcut.

Alegeți tematica și cromatica de nuntă care vă caracterizează personalitatea. Anume pe această notă se vor desfășura toate pregătirile.

Partea cea mai importantă a organizării este stabilirea unui buget pentru nuntă pe care voi ați dori să-l investiți.  Distribuiți cheltuielile aferente nunții, discutând cu ambele familii și decideți cine pentru ce va plăti. Menționați-le acestora că vor fi totuși elemente de care vă veți ocupa personal.

Alegeți data și luna în care vreți să jucați nunta.

E bine să vă alegeți cavalerii și domnișoarele de onoare, și bineînțeles, nașii, cei care vor fi părinții de suflet în drumul vostru comun. Decideți voi acele persoane importante care vor fi alături de voi la altar. Încercați să optați pentru persoane în care simțiți că puteți avea încredere.

red-bridesmaids-dresses-960x460

Pentru a alege data evenimentului, revizuiți calendarul bisericesc –Înainte de a stabili data exactă a nunții voastre, treceți peste calendarul bisericesc și vorbiți cu un preot pentru a afla care sunt perioadele în care nu se organizează nunți. Mai târziu stabiliți și detaliile pentru nuntă la biserică.

Stabiliți lista de invitați. Alcătuiți o listă inițială de invitați – Pentru a efectua această sarcină, adunați ambele familii la un loc și cereți sfaturi tuturor pentru a nu uita persoane importante.

Dacă doriți ca fiecare detaliu să fie pus la punct, iar în ziua nunții să nu fiți stresați, gândiți-vă și la opțiunea de a angaja un wedding planner -  Dacă ați decis să optați pentru un planificator / coordonator de nuntă, acum este momentul să-l alegeți – Totodată, dacă vă doriți să angajați o agenție de nunți, ideal ar fi să optați pentru una care vă poate pune la dispoziție toate serviciile de organizare a nunții. Pentru a vă ușura căutarea, catalogul Marry.md vă oferă posibilitatea să vă alegeți agenția sau wedding planner-ul râvnit, doar accesând rapid ofertele partenerilor noștri.

23050Foto: Event Republic

Este momentul oportun pentru a căuta locația unde veți juca nunta, verificați și disponibilitatea restaurantului pentru data aleasă. Multe din ele sunt ocupate, de aceea e bine din timp să începeți căutările. Vizitați cât mai multe locații înainte de a o alege pe cea în care veti sărbători nunta și faceți rezervare pentru data stabilită – Locația în care se va desfășura recepția nunții trebuie să vă ofere un cadru / fundal perfect pentru stilul nunții. Asadar, nu trebuie să alegeți locația preferată de majoritatea mirilor, ci mai bine optați pentru cea în care vă veți simți bine.

Marry.md recomandă serviciile partenerilor: Select Banquet Hall, Poseidon, Vila Veche, Bordo, Victoria Palace, Șarm Plus, dar pentru întreaga listă cu locații perfecte pentru nunți selecte, accesați categoria Restaurante.

2

Foto: Club Royal Park

Interesează-te de fotograful de nuntă, discută cu el prețurile pachetelor foto-video oferite. Pentru mai multă inspirație, accesează oferta partenerilor noștri.

1

Foto: Studio7.md

Decideți voi căror pași din această listă le acordați prioritate. Să aveți un început inspirat și spor la pregătiri! Mult succes!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!