Noutăți

Organizare Nuntă 26-03-2020 965

Cum să ajungi la nuntă cu stil

Cum să ajungi la nuntă cu stil

Majoritatea aspectelor și deciziilor legate de nuntă cad pe umerii miresei. Ea este cea cu viziunea, cu detaliile, cu ambianța și cu paleta de culori. Dacă nu are fiecare detaliu pus la punct, mirele are norocul de a se ocupa de câteva aspecte la rândul lui, cu precădere legate de logistică, ținuta lui și transport.

Oricine rămâne responsabil pentru mașina de nuntă are o serie de alegeri dificile de făcut. Ce mașină să fie, cum este decorată, de unde o închiriezi, cine o conduce, prețul și multe alte detalii mici. Alegerea mașinii de nuntă este o plăcere pentru majoritatea bărbaților iar dacă se potrivește cu întreaga poveste a nunții, adică cu tot decorul și tematica ați tras lozul căștigător.

...

În funcție de cât de larg vă este bugetul și de ideile voastre, puteți opta pentru una sau mai multe mașini speciale pentru nuntă cu care să vă deplasați. Nu este neapărat să apelați la un serviciu de închiriat dacă nu doriți asta. Orice mașină vă poate duce până la biserică și până la restaurant, nu e nevoie de un efort financiar prea mare pentru asta. Totuși, pentru cei care vor o sesiune de poze inedită și o experiență completă și de răsfăț la nuntă, există câteva modele de mașini care să vă facă să vă simțiți de milioane. Iată câteva dintre ele:

... ...

Mașina de epocă

Un model destul de des întâlnit și care face cinste oricărei perechi de miri, este mașina de epocă. Fie că e veritabilă sau o replică, este definiția eleganței și a rafinamentului. În funcție de model puteți opta pentru mașini decapotabile, cu șofer, cu 2 locuri sau multe alte dotări. Astfel de mașini se găsesc doar la distribuitor specializați pentru evenimente sau colecționari, iar prețul pentru o mașină de epocă autentică este pe măsură. Varianta mai low-cost este o copie a mașinilor de epocă și care din fericire se găsesc destul de ușor în marile orașe.

...

... ...

...

Sportscar

Pentru cuplurile îndrăznețe și care vor ceva mai multă adrenalină, există opțiunea mașinilor sport ca Ferrari, Porche, Lamborghini etc. Acest tip de mașini atrag atenția inevitabil și îți oferă o experiență unică. Marele lor dezavantaj este că nu sunt foarte potrivite pentru o nuntă deoarece sunt înguste și joase, implicit destul de inconfortabile pentru o mireasă. Dacă totuși se potrivește o astfel de mașină recomandăm un model vintage într-o culoare clasică și nu uitați să vă faceți poze cu ea.

...

... ...

...

Limuzină

A doua cea mai elegantă mașină cu care puteți ajunge la nuntă este o limuzină. Alegând o limuzină mai mare puteți lua cu voi mai multe persoane și astfel nu trebuie să închiriați sau să puneți la dispoziție mai multe mașini. Un mare avantaj al limuzinelor este că vin la pachet cu șofer și vă puteți bucura de un pahar de șampanie și de muzică.

...

Mașina Clasică

... ...

... ...

Mașină de teren

Chiar dacă nu aveți nunta înafara orașului puteți opta pentru o mașină de teren foarte mare. Ele sunt foarte încăpătoare și mai ales impunătoare. Nu contează neapărat culoare, trebuie doar să aveți grijă la mireasă, mai precis la voal și rochie. Sunt multe modele disponibile, iar dacă sunteți iubitori ai acestor tip de mașini aveți astfel ocazia să conduceți una. 

...

...

...

Caleașcă

Prințesele moderne nu trebuie să-și facă griji, mai există transport cu cai pentru nunți, și este adaptat secolului nostru. O caleașcă este definiția supremă a unei nunți de basm, iar dacă vrei neapărat să îți faci apariția de poveste cu una se poate. După cum am mai precizat, industria nunților este foarte bine dezvoltată și-ți pune la dispoziție orice ai nevoie. 

... ...

Dacă ați decis deja pentru ce mijloc de transport optați, atunci vă puteți adresa la companiile specializate, cum ar fi: Kortej.md”, Limos”, Limuzin.md”, „Elite Limo”, „Major.md”, „Pasager.md

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!