Noutăți

Curiozități 11-02-2020 722

Cum îți surprinzi bărbatul iubit de „Ziua Îndrăgostiților”?

Cum îți surprinzi bărbatul iubit de „Ziua Îndrăgostiților”?

Vrei să îi faci un cadoul bărbatului iubit din viața ta, dar încă nu ai hotărât ce anume? Noi îți venim în ajutor și îți oferim o serie de sugestii, care poate te inspiră și respectiv alegi ceva care crezi că l-ar bucura.

... ...

Spune-i „Vestea cea mare

Dacă anume în această perioadă ai aflat că veți fi părinți și încă nu i-ai spus vestea cea mare iubitului tău, atunci este momentul perfect de a o face. Gândește-te cum să o faci într-un mod deosebit. Poți împacheta rezultatul într-o cutie frumos amenajata, poți cumpăra un body pe care imprimi o inscripție comică sau îi poți aduce noutatea înserând-o pe suprafața cănii de cafea. Cu siguranță va fi mai mult decât surprins, iar această zi o va ține minte întreaga viață.

... ...

... ...

...

Gătește ceva gustos și tematic

Dacă știi că preferă dulciurile, atunci îi poți găti ceva gustos. Poți face o coptură, niște muffin-uri sau niște brioșe, pe care să le ornezi tematic. Există o diversitate mare de tot felul de etichete în formă de inimioară sau forme de copt, pe care le poți procura, astfel creând ceva deosebit. Îl poți servi dimineața cu ceea ce ai copt sau atunci când vine obosit după o zi de muncă. În cazul în care nu ai abilități de bucătar îți recomandăm să faci comandă de la: Patiseria ”7Spice, patiseria ”Sweet President Bălți”, patiseria ”Banquet Premium”.

... ...

...

Vizionați un film

Dacă la cinema se rulează un film, pe care știi că își dorește să îl vizioneze, poți cumpăra din timp biletele. În cazul în care nu găsești ceva care să îi fie pe plac, atunci puteți organiza o seară a filmelor la voi acasă. Cumpăra snack-urile lui preferate și descarcă din timp filmul care crezi că l-ar impresiona. Pune la punct toate detaliile de organizare și cu siguranță îi va fi plăcut că ai ținut cont de preferințele pe care le are. 

Iată câteva filme pe care noi ți le recomandăm:

  1. Valentine's Day (2010)
  2. I Hate Valentine's Day (2009)
  3. When in Rome (2010)
  4. Just Go with It  (2011)
  5. How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

...

... ...

Personalizează cadourile

Dacă știi că își dorește de mult timp ceva și încă nu a intrat în posesia acestui lucru, atunci e momentul oportun să i-l faci cadou. Ar fi frumos să o faci într-un mod cât mai special. Fie că e vorba de un portmoneu, un ceas sau un set de cafea, înserează mesaje dulci, personalizate, pentru a oferi individualitate cadoului.

... ...

... ...

... ...

Cadou codificat

Ai nevoie de mai multe plicuri și inspirație. Gândește-te la ceea ce caracterizează relația voastră, dar și preferințele pe care le are iubitul tău și scrie în fiecare plic mai multe fraze, în care îi oferi posibilitatea de a-și alege cadoul. De exemplu: „Deschide atunci când ești trist”, „Pentru o zi în care ți-e poftă de ceva dulce”, „Când ai nevoie de o îmbrățișare”, „Deschide atunci când nu poți adormi”. Conținutul fiecărui plic depinde de fiecare în parte, deci o poți face dacă îți cunoști bine partenerul.

... ...

Sunt doar câteva dintre idei, care credem noi că l-ar surprinde plăcut. Alege cu dragoste și cu siguranță nu dai greș. Să aveți o zi plină de iubire.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!