Noutăți

Accesorii Nuntă 17-01-2020 1937

Cum alegem verighetele perfecte?

Cum alegem verighetele perfecte?

Verighetele pe lângă faptul că reprezintă oficializarea relației voastre, mai sunt și un simbol al dragostei, credinței unuia în celălalt și al loialității. Atunci când alegeți verighetele e necesar să o faceți cu multă atenție și să țineți cont de mai mulți factori.

...

...Sfaturi pentru alegerea verighetelor

Stabiliți un buget

Când calculați costurile pentru nuntă, nu uitați să alocați o sumă considerabilă și pentru verighete. Fiind accesorii pe care le veți purta întreaga viață, merită să investiți în cel mai potrivit model.

Nu alegeți din prima

 Motivul pentru care nu ar trebui să lăsați alegerea verighetelor pe ultima sută de metri este că tot acest proces poate dura mult. Va fi greu să alegeți din multitudinea de opțiuni disponibile un model care să vă placă și să vă definească pe amândoi. Dacă tot sunt niște accesorii de cursă lungă, ar fi bine să căutați, să probați, să vă documentați intens la acest capitol.

...

Țineți cont din ce e confecționat

Cu ani în urmă, toate verighetele erau din aur galben, însă acum verighetele pot fi făcute și din diverse aliaje care dau diferite nuanțe: aur alb, aur roz (75% aur, 20% cupru, 5% argint), aurul cenușiu (aur și paladiu), aur albastru (46% aur și 54 indium), aur negru (se obține prin oxidarea unor aliaje bogate în cupru sau cobalt). De asemenea, ar fi bine să schițați, în linii mari, designul verighetelor, astfel încât să căutați modelele care se încadrează în bugetul vostru. Simple, duble, cu diamante sau pietre prețioase încrustate, împletite: sunt foarte multe variante din care puteți alege.

...

Alegeți verighetele care să arate bine împreună cu inelul de logodnă

 Da, e un detaliu de care ar trebui să se preocupe în special viitoarea mireasă. Pentru că cele două inele vor fi purtate pe același deget ar trebui să fie din același metal și să se asorteze.

...

Mergeți la mai multe probe

 Comoditatea contează mult, motiv pentru care ar trebui să căutați un model care să intre ușor pe deget, dar care să nu alunece în timpul purtării. De asemenea, e important să mergeți la mai multe probe, în diferite momente ale zilei pentru că, uneori, din cauza stresului, a factorilor de climă sau a antrenamentelor, degetele se pot umfla și măsurătorile pentru verighete nu vor fi cele corecte.

...

Personalizați-vă verighetele

Este clar că inelele de nuntă trebuie să reflecte perfect stilul vostru și personalitatea. Atunci când le alegeți e bine să fiți 100% convinși că vi se potrivesc și vă reprezintă. În cazul în care după mai multe probe și după ce ați văzut mai multe colecții nu v-a cucerit nimic, puteți să alegeți varianta în care să vă personalizați accesoriile. Verighetele realizate pe comanda sunt soluția ideală atunci când aveți în minte un model preferat, dar nu îl găsiți în magazine.

... ...

Lățimea și grosimea verighetelor

Lățimea poate fi între 2-3 mm și 8 mm, în funcție de model. Indicat este să alegeți lățimea care se armonizează cu lungimea și forma degetelor voastre. De exemplu, dacă aveți degetele scurte și groase trebuie să vă orientați către verighetele care dau efectul de alungire și subțiază. Modelele cât mai simple, cu lățimea de 2-3 mm și finisaj delicat sunt cele mai potrivite. Evitați modelele cu lățimi mari și voluminoase sau inelele încărcate, care ar îngusta forma degetelor.

... ...

Ceea ce contează însă cel mai mult este ca verighetele alese să fie pe placul vostru, iar simbolul pe care-l reprezintă acestea - dragostea dintre voi doi să fie una sinceră și până la adânci bătrâneți.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!