Noutăți

Horoscop 31-12-2016 1052

Culoarea părului și astrele. Vezi cum să-ți schimbi look-ul în funcție de zodie

Culoarea părului și astrele. Vezi cum să-ți schimbi look-ul în funcție de zodie

Atrage toate privirile în noaptea de Revelion și fă o schimbare de look în anul ce vine sau la finele anului 2016!

 

1

 

 Dacă ești nehotărâtă în privința nuanței de păr sau a tendințelor în materie de beauty & hair, te ajutăm noi să te decizi, ținând cont de caracteristicile semnului tău zodiacal.

 

Semnele de Foc. Zodiile de Foc sunt zodii de acțiune, impetuoase, dinamice, impulsive.

 

Zodia Berbec

 

Berbecii sunt întruchiparea rațiunii, entuziasmului și a energiei. Reprezentantele acestei zodii nu iubesc să ezite când e vorba de trecere de la idee la acțiune. Adoră să atragă atenția oamenilor inclusiv și prin nuanța de păr. De aceea, este indicat ca acestea să opteze pentru o nuanță de foc, o nuanță de roșcat sau una în care să prevaleze elementele de roșu sau vișiniu.

 

2

 

Zodia Leu

 

Leoaicele pot fi caracterizate prin nevoia de respect și autoafirmare, preocupare pentru sine și dorința de fi prima vioară în tot și-n toate. Ambițioase și creative, acestea știu cum să apară-n public și să se facă remarcate din primele fracțiuni de secundă.

 

Ele pot fi avantajate prin nuanțe de blond, care să semene mult cu bulele din șampanie de Revelion sau un blond caramel. Ambele culori pot fi ideale, dacă va ține cont și de nuanța pielii, precum și de culoarea ochilor.

 

2-1

 

Zodia Săgetător

 

 Femei amabile, deschise, optimiste, dar și extrem de arogante, Săgetătoarele înclină frecvent spre artificii și capricii, care, până la urmă reflectă nevoia lor de libertate și aventură.

 

Ca și-n cazul Berbecilor, nativii acestei zodii pot adopta o nuanță de păr roșcată, dar cât mai naturală, apropiată de roșul de cupru, pur sau o culoare intermediară între roșu metalic și portocaliu.

v

3

 

Semnele de Pământ. Semnele de Pământ sunt stabile, echilibrate, raționale şi responsabile.

 

Zodia Taur

 

Adevăratele adepte ale naturaleței, reprezentantele zodiei Taur preferă să nu-și complice viața, de aceea schimbările, mai ales cele radicale, nu le stau în fire. Acestea au nevoie de siguranță, care să fie exprimată până și-n culoarea de păr.

 

Femeile Taur ar putea să-și schimbe look-ul într-o nuanță pământie, șaten sau milk & ciocolate.

 

4

 

Zodia Fecioara

 

Cele mai raționale și cu-n ridicat nivel de criticism față de orice sunt Fecioarele. Ele sunt extrem de atente la detalii, acționează cu grijă și corectitudine, dar țin cont și de rigorile eleganței.

 

De cele mai multe ori, acestea nu ies din tipare, adoră aspectul natural al părului.

 

Indicat pentru ele sunt nuanțele închise precum ciocolățiu, castaniu sau caramel, ori pot opta pentru ușoare șuvițe de blond gold.

v

5

 

Zodia Capricorn

 

Cu un puternic simț al realității, ele se concentrează asupra esențialului.

 

Serioase, ambițioase și dornice de stabilitate, castaniul închis ar rezona perfect cu firea lor stilată și rezervată.

 

6

 

Semnele de Aer. Sunt primii care aderă la idei inovatoare şi adoră să discute despre concepte moderne, să analizeze lucrurile pe toate părțile.

 

 Zodia Gemeni

 

Curioasele înnăscute, adoră schimbările de orice fel, chiar și cele radicale.  Gemenilor astrele le șoptesc să adopte culori îndrăznețe, precum nuanțele calde de maro sau blond, în combinație cu șuvițe violet.

 

7

 

Zodia Balanță

 

Femeia Balanță caută să pună totul pe cântar, de aceea echilibrul este cuvântul care-i definește personalitatea. Armonia perfectă dintre interior și exterior, în materie de look, ar putea fi creată cu ajutorul unor culori clasice și încărcate de rafinament în același timp.

 

Blondul în nuanțe calde  de miere sau șampanie, ori din contra, cu nuanțe de cenușiu (blond&gray) sunt cele mai recomandate schimbări de look care le caracterizează personalitatea cel mai bine.

 

8

v

Zodia Vărsător

 

Nativul Vărsător este imprevizibil, imaginativ, cu un bagaj impresionat de idei, dornic să le pună în aplicare. Exact așa stau lucrurile și când vine vorba de vopsirea părului.

 

Aceștia pot alege orice culoare rebelă și rece, începând cu șuvițe roz sau albastre și terminând cu nuanțe ușoare de verde sau purpuriu.

 

9

 

Semnele de Apă. Racii, Scorpionii şi Peştii- cei trei introverți ai zodiacului.

 

Femeile Rac

 

Persoanele născute în zodia Rac sunt precaute, înclinate spre meditație și dotate cu multă imaginație.  Pentru ele, ombrele bine conturate sunt alegerea perfectă, astfel încât să se poată juca cu o varietate de nuanțe, care să le descrie lumea lor interioară, dar în același timp să formeze un tandem cu trăsăturile exterioare ale feței.

 

10

 

 Femeile Scorpion

 

Hotărâte, rafinate, tainice, curioase, femeile Scorpion pot fascina datorită caracterului lor puternic, cu atât mai mult cu cât au și ceva misterios în ele.

 

Reieșind din aceste caracteristici, hairstyling-ul trebuie să fie ancorat în nuanțe închise, care să le definească pe deplin personalitatea (negru metalic sau maro rece).

 

11

 

Femeile Pești

 

Femeile Pești emană căldură și sunt visătoare și enigmatice. Prin creativitatea înnăscută, acestea pot alege culori pe o scală largă, însă de cele mai multe ori ele vor simți că cea mai reprezentativă nuanță de păr, care rezonează cu egoul lor e blondul pur, cald.

 

Acesta poate forma un tandem cu diverse elemente cromatice atrăgătoare.

 

12

 

De remarcat că oricare n-ar fi semnul zodiacal care să vă reprezintă, e indicat să țineți cont de două detalii extrem de importante. Culoarea ochilor și a pielii, precum și trăsăturile distincte ale feței (pe care le puteți pune în evidență printr-o freză nouă) vă vor ghida în alegerea nuanței de păr potrivite.

 

De asemenea, recomandăm ca înainte de a opta pentru un look nou, să discutați cu un hair-stylist despre schimbările ce vi le doriți.

 

Pentru aceasta e nevoie să faceți o programare la Beauty Zone!

 

Nu ratați ocazia de a străluci în Noul An!

 

Sursa: beautyzonemd.wordpress.com

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!