Noutăți

Ghidul Miresei 06-11-2019 4450

Coafura de mireasă: tendințe pentru 2019-2020

Coafura de mireasă: tendințe pentru 2019-2020

Încă nu ai decis pentru ce coafură optezi în ziua nunții tale? Ai câteva idei, însă nu ești sigură? Atunci noi îți venim în ajutor și poate alegi ceva super-drăguț, care să se potrivească personalității și stilului nunții tale. Iată ce e în vogă pentru sezonul de nunți 2019-2020.

...

Buclele lejere cu alură de prințesă

Această coafură se caracterizează prin naturalețe și feminitate, fiind perfectă pentru miresele care au păr mediu sau lung. Elegante și pline de senzualitate, buclele sunt opțiunea perfectă pentru evenimentul mult așteptat. Acestea pot fi accesorizate cu diverse clame, ace de păr. Avantajul este că poți purta orice tip de voal, indiferent de lungime! În plus, vei arăta și te vei simți exact ca o prințesă din poveștile Disney!

...

Coafură cu împletitură

Din ce în ce mai căutate, coafurile cu împletitură sunt spectaculoase și pot fi realizate în diferite forme. Lejeră, dând impresia de atitudine boemă, împletitura se completează armonios cu orice make-up sau rochie de mireasă. Astfel poți opta pentru cosițe tip coroniță, cosițe lejere sau pentru o împletitură în jurul cocului.

...

...

Coc lejer

Clasicul coc reprezintă, cu siguranță, simbolul coafurilor pentru mirese. De-a lungul timpului a cunoscut câteva îmbunătățiri, acum fiind posibile mai multe moduri de a aranja părul: coc strâns, prins sus, numit și cocul avangardist, coc lejer sau coc îmbinat cu împletitură, bucle sau tapaj. Indiferent de tipul ales, această coafură transmite eleganță, rafinament și feminitate.

...

...

Coadă lejeră

Dacă rochia ta este în stil clasic și îți dorești un look boem, poți apela la o coafură precum coada lejeră, iar câteva fire de păr subțiri să cadă ușor. Cu siguranță, îi vei surprinde pe invitați, dar mai ales pe alesul inimii tale.

...

...

Ne dăm bine seama că e o alegere deloc ușoară, dar sperăm că ți-am fost de folos măcăr cât de puțin, iar careva din coafurele de mai sus te inspiră.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!