Noutăți

(Texte) Felicitări pentru orice eveniment 02-05-2019 511

Cele mai inspirate mesaje de felicitare pentru ziua de 8 martie

Cele mai inspirate mesaje de felicitare pentru ziua de 8 martie

 

  1. Scumpa mea, iți mulțumesc că ești lângă mine, frumoasă, dulce și-atât de diferită în fiecare zi. Te iubesc!

  2. Îți mulțumesc că știi să ții aprins focul iubirii noastre. Mă îndrăgostesc de tine mai mult și mai mult, în fiecare zi. 

  3. Dacă viața ta ar depinde de dragostea pe care ți-o port, ai fi nemuritoare. La mulți ani!

  4. Fie ca primăvara iubirii sa îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 martie cât mai frumos!

  5. Am mai auzit povești frumoase, am întâlnit, am ascultat și am înțeles iubiri incredibile. Dar până acum, n-am reușit sa întâlnesc o dragoste mai interesantă, specială și nemuritoare, precum cea pe care o trăim noi. 

  6. Ești prima persoană care m-a văzut pe lume, ești prima persoană căreia i-am dedicat primul cuvânt, ești prima persoană care m-a ținut de mână când am făcut primii pași, ești prima persoană care a stat lângă mine când m-am dus prima zi la școală, ești prima persoană care suna doctorul când mă îmbolnăveam. Pentru tot și pentru toate ești prima persoană din inima mea!

  7. Draga mea mămică, primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îți mulțumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenție.Te iubesc din tot sufletul. Cu drag!

  8. Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate și dragoste. Mulțumesc pentru lecțiile de viața pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învățat că pot fi sensibilă, dar și puternică, în același timp. În aceasta zi de primăvară iți adresez un gând bun și curat, dar și un mărțișor din suflet. La mulți ani, mama!

  9. Odată cu venirea primăverii, ai venit tu și a răsărit primul ghiocel, și cu el dragostea mea pentru tine. Ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta, și, de atunci, în sufletul meu e întotdeauna primăvară, pentru ca acolo ești tu, tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!