Noutăți

Curiozități 26-12-2019 655

Cele mai frumoase filme de Crăciun

Cele mai frumoase filme de Crăciun

Crăciunul este despre căldură, familie, prieteni, deci e timpul perfect pentru a lenevi împreună cu cei dragi vizionând un film cu tematică de sărbătoare. Noi venim cu o serie de sugestii și sperăm că vei găsi ceva care să îți fie pe plac și care să te facă să te simți perfect în aceste zile magice.

...

The Holiday – Vacanța

Un film de Crăciun care le are în centrul atenției pe Cameron Diaz și Kate Winslet. Cele două nu se cunosc personal, dar vorbesc pe internet și fac schimb de case pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, în urma unor decepții pe care amândouă le au în dragoste. Amanda lasă luxul din casa din LA și vine în Anglia, iar Iris se bucură de o vacanță așa cum nu a mai avut niciodată. Filmul este o comedie care îți va schimba starea de spirit imediat.

...

Miracle on 34th Street- Miracolul de pe strada 34

Film de Crăciun american de comedie unde, Moș Crăciun, reușește să o convingă pe o fetiță că sărbătoarea Crăciunului este una reală. Filmul este considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 1947.

...

A Golden Christmas – Un Crăciun de aur

Jessica, un avocat federal, care se hotărăște să se întoarcă în casa părintească de Crăciun. Însă, odată ajunsă acolo, aceasta descoperă că locuința în care a copilărit a fost vândută unui străin. Se hotărăște să o cumpere, iar de aici începe aventura ei de Crăciun. Nu îl cunoaște pe noul proprietar al casei, încearcă să îl aresteze și încep peripețiile.

...

The Christmas Ornament Film - Globul de Crăciun       

 Un film american de dragoste în care o vei urmări pe tânăra văduvă Kathy Howard, care vrea să renunțe la împodobirea bradului de Crăciun, deoarece nu vrea să își aducă aminte de răposatul soț. Ea păstrează o singură tradiție, coacerea prăjiturilor pentru prietenii ei. Totul se schimbă atunci când văduva Kathy îl întâlnește pe Tim, proprietarul magazinului de brazi.

...

Home Alone – singur acasă

Nu putea să lipsească  cel mai clasic film de Crăciun. Numeroasa familie McCallister a micuțului Kevin, în vârstă de 8 ani (părinți, unchi, frați, surori și veri) pornesc cu să petreacă sărbătorile Crăciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băiețel. Cu toate astea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând-o nelocuită. Curajosul și inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa.

...

Elf - Elful

Elf este unul dintre cele mai populare filme de Crăciun. Buddy este un copil de la orfelinat care se strecoară în sacul plin de jucării al lui Moș Crăciun și se trezește din întâmplare la Polul Nord. „Cariera” de spiriduș nu i se potrivește întru totul deoarece el crește de trei ori mai mare decât un spiriduș normal, ajungând astfel precum Gulliver în Țara Piticilor. Atunci când își dă seama că nu se poate adapta în lumea spiridușilor, Buddy hotărăște să plece la New York pentru a-și găsi adevărata familie și să readucă sărbătoarea Crăciunului în conștiința celor ce nu vor să mai creadă în existența Moșului.

...

Sunt doar câteva din multitudinea filmelor de Crăciun. Echipa marry.md îți dorește vizionare plăcută, dar întâi de toate un Crăciun magic, călduros, cu toți cei dragi alături.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!