Noutăți

Modă 18-12-2020 349

Ce ținută să porți de Crăciun?

Ce ținută să porți de Crăciun?

La întrebarea ce să porți de Crăciun sau de Revelion, nu există un răspuns corect. Poți opta pentru o rochie modernă, o cămașă casual sau ceva mai retro, imortant să te simți bine și comod. Pentru o ținută reușită atrage o atenție deosebită la detalii. Combină armonios hainele cu accesoriile,coafura și machiajul. Fii atentă la culori, țesătură și nu exagera cu nimic. 

Mai jos îți prezentăm câteva brand-uri autohtone de unde poți procura articole vestimentare croite cu bun gust din cele mai calitative materiale.


Recomandări pentru EA

Raquette

...

Evenimentele speciale sunt ocazii perfecte pentru un look clasic și elegant. Brand-ul Raquette se focusează pe producerea pieselor vestimentare de bază într-un stil minimalist care își vor menține actualitatea mereu, datorită design-ului clasic pe care îl au. Misiunea mărcii Raquette este să creeze ținute frumoase de calitate. 

Nicole Storm

...

Nicole Storm te va ajuta să arăți ca o divă în seara de Revelion. Special cu ocazia celor mai feerice sărbători din an, brand-ul îți pune la dispoziție o gamă variată de rochii de seară în diverse stiluri - clasice, elegante și sensuale. 

 

O'BLANC

...

O'BLANC combină stilul clasic cu elementele moderne. În noaptea dintre ani ai ocazia să strălucești în una dintre rochiile șarmante și luxoase care îți vor accentua feminitatea și te vor face să te simți încrezătoare și atractivă. 


Recomandări pentru EL

SANDRO LIVV

...

Marca SANDRO LIVV pentru bărbați se remarcă prin calitatea perfectă a accesoriilor și țesăturilor, care te fac remarcat din mulțime. Brand-ul te va impresiona prin diversitate, atitudine și eleganță. Optează pentru costume din materiale bune.  

Dacă dorești să oferi un dar cu adevărat remarcabil soțului tău, focusează-te pe accesoriile acestei mărci și nu vei rămâne dezamăgită ( genți, pantofi, curele, și eșarfe.).

Vezi ce oferte de Crăciun îți oferă SANDRO LIVV pe pagina oficială de Facebook a companiei.

Viggo

...

Cazul în care soția ta a ales să poarte o rochie elegantă de Revelion, tu la fel trebuie să optezi pentru un costum clasic. Pentru asta îți sugerăm marca Viggo.

Viggo este povestea stilului masculin definit prin rafinament desăvârşit, calitate absolută, pasiune incontestabilă şi o deplină încredere în propriile forţe. Este definiţia costumului tradiţional impecabil executat şi adaptat nevoilor bărbatului modern. 

Vezi pe site-ul oficial al brand-ului ce reduceri de sezon a aplicat Viggo pentru tine.

Vizită

...

Vizită este un magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați. Indiferent în ce zonă a Chișinăului te afli, cert că ai în apropiere magazinul Vizită. La ei găsești articole vestimentare clasice dar și Casual. Dacă încă nu știi cum să te îmbrăcați de Crăciun, fă o vizită în magazinul Vizită!


♥Pentru TOȚI

Azart

...

În acest an, din cauza pandemiei, Pentru mulți dintre noi gestionarea bugetul  reprezintă o adevărată provocare. Dacă cheltuielele din această lună au depășit așteptările tale ân sensul negativ al cuvântului, sau poate dorești să economisești bani pentru îndeplinirea scopurilor din 2021, avem o veste bună pentru tine. La magazinul Azart vei găsi articole de brand din întraga lume la cel mai avantajos preț. Te poți convinge singur dacă vei intra în magazinele lor.


Tu ce brand-uri autohtone mai cunoști?

 

Sărbători fericite de la Marry.md

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!