Blog

Rochii de Mireasă 06-07-2018 657

Ce rochie să alegi la CUNUNIA CIVILĂ (Înscriere)

Ce rochie să alegi la CUNUNIA CIVILĂ (Înscriere)

Mai ieri el glumea despre ștampila în pașaport, iar acum te roagă să-i fii soție. Și dacă pentru bărbați cea mai complicată este decizia de a se însura, pentru femei e alegerea în CE să se mărite! Astăzi, am decis să-ți venim în ajutor și să-ți oferim câteva idei de rochii pentru cununia civilă, numită și înscriere la Oficiul Stării Civile. Am ales o serie rochii pe care le găsești cu ușurință în magazinele de la noi. 

O istorie de poveste

Demult au apus timpurile în care, dacă ești mireasă, trebuie să ai o rochie de prințesă. Acum, ești absolut liberă să alegi stilul care te reprezintă cu adevărat. Deși unele cupluri aleg să-și oficializeze legătura numaidecât și în Biserică, pentru altele - cununia religioasă nu este importantă, dar Oficiul Stării Civile e obligatoriu pentru toți. 

...

Rochie de la salonul Beatrice. 

Saloanele de nuntă spun că adesea vin mirese cu cerințe foarte clare: vor rochii simple, fără volane și decoruri complicate. Tot mai des se optează pentru modele cu cusătură simplă, pentru rochii scurte și chiar și pantaloni. Iar la petrecerea propriu-zisă miresele aleg deja rochiile clasice. 

...

Rochie de la O' Blanc.

Sfat: 

Din experiență:

Primordial e confortul. Iar rochiile cele mai confortabile sunt cele fără corsete sau dantelă groasă, care sunt incomode și nu-ți permit să te miști foarte ușor. 

...

Rochie de la salonul Scarlet.

Nu uita de accesorii! Chiar și cea mai simplă rochie poate deveni una plină de șic dacă alegi bijuteriile, accesoriile, buchetul potrivit. 

...

...

Rochii de la White Chocolate

Rochia pentru înscriere, aleasă potrivit, poate fi purtată și după eveniment, la alte petreceri. 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!