Noutăți

Curiozități 02-01-2020 627

Ce ne aduce 2020? Horoscop!

Ce ne aduce 2020? Horoscop!

Anul 2020, cel al șobolanului alb se consideră a fi unul bun pentru majoritatea semnelor zodiacele. Este un an în care vei reuși să pui la punct ceea ce ai început anul trecut, iar relațiile cu persoanele apropiate vor cunoaște o întorsătură bună. Să vedem totuși, care sunt prognozele pentru fiecare semn zodiacal în parte.

...

Berbec

Vei privi anul 2020 cu multă lumină în ochi. Vei vedea că sunt multe de făcut, dar și că ai făcut progrese remarcabile în ultimii ani. În sfârșit, norocul în viața sentimentală îți aduce alături o persoană deosebită alături de care te așteaptă fericirea. Berbecii ce se vor implica într-o relație serioasă și vor avea încredere în noul partener au șanse să-și oficializeze relația până în toamna lui 2020.

 

Taur

Această zodie reușește să se echilibreze emoțional în 2020. Va fi sigur pe el, pe ceea ce simte și de ce simte. Este posibil ca zodia Taur să aibă parte de o reorientare profesională. În relaţiile amoroase reţineţi că trebuie să fiţi mai înţelegători, mai răbdători. Trebuie să comunicaţi deschis atunci când aveţi o problemă, căci nerezolvarea acesteia poate crea conflicte, iar într-un astfel de caz, vă puteţi alege cu o inimă frântă şi multă suferinţă.

Gemeni

Gemenii vor reuși să-și gestioneze banii mai bine în 2020. Sănătatea rămâne unul dintre subiectele fierbinți și în 2020. Într-adevăr, posibile schimbări întâmpinate pe acest plan nu vor fi foarte mari. Dar dacă aceasta este o veste bună în ce privește eventualele neplăceri medicale cu care te-ai putea confrunta în acest an, faptul că nu prea ești tu dispus(ă) să schimbi câte ceva nu este prea bine. Sunt şanse mari să vă întâlniţi sufletul pereche şi să înţelegeţi în final ce înseamnă cu adevărat fericirea. 

...

Rac

Anul 2020 te va face să treci prin lucruri neașteptate. Te vei schimba în multe feluri și te vei regăsi odată pentru totdeauna. Cu cât petreci mai mult timp cu partenerul actual, cu atât vei fi conectat, poate vei fi în sfârșit pregătit să faci acest pas decisiv către ceva „real”. Emoțiile prea puternice si temerile vor dispărea daca vei reuși să ajungi la un anumit nivel de încredere în relațiile sentimentale.  De atunci, totul va începe să curgă lin, vei avea realizări și poate va apărea și un copil.

Leul

Leul este cel mai bine susținut din punct de vedere astral în 2020. Va fi un an al lor! Pe plan profesional și financiar aceștia vor străluci. Este al doilea semn care s-ar putea să se căsătorească anul acesta. Învăţaţi să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie, cei apropiaţi, dragi vouă vor fi întotdeauna gata să vă ofere un sfat, o vorbă bună. Vor fi momente bune, dar şi momente mai puţin bune, motiv pentru care este necesar să îi aveţi pe cei de încredere alături de voi. Noul an aduce veşti bune în dragoste. Va fi o perioadă fructuoasă din punct de vedere amoros, mai ales pentru cei care au deja o relaţie stabilă. 

 

Fecioară

Fecioara iese din umbră! Tot ce își propune o să i se îndeplinească. Foarte multe probleme vor fi date la spate, pe plan financiar o vor duce ok, nu strălucit. Este posibil să apară probleme de sănătate ale unei persoane apropiate, din familie. Și ei se pot căsători în acest an. În 2019, pare că nu ai avut parte de prea multe motive pentru ca viața de cuplu să te preocupe prea mult. În 2020 însă, se schimbă lucrurile, mai ales în ceea ce îi/le privește pe acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care sunt în căutarea unui partener sau au pus de curând bazele unei relații. Vor trece prin foc și spadă pentru a-și consolida relația.

...

Balanță

Un an relativ uşor anunţă astrologii şi pentru nativii Balanţă. Veţi avea nenumărate ocazii de bucurie, extaz, de petrecere, de voie bună şi de sărbătoare. În viitorul apropiat s-ar putea chiar să primiţi o veste care vă va schimba complet viaţa, în sens pozitiv. În sfera profesională, pentru unii dintre voi lucrurile vor rămâne neschimbate în 2020. Totuşi, dacă vă doriţi un nou job sau poate chiar să deschideţi o afacere pe cont propriu, va fi o perioadă benefică pentru a vă pune planul în aplicare. Aveţi curaj, norocul este de partea voastră.

Scorpion

În 2020, cariera și aspectul financiar sunt chestiuni importante care te preocupă în continuare, dar poate nu la fel de mult ca în anul precedent. Acest lucru se datorează faptului că nu ți se aștern piedici prea mari în calea planurilor pe care ți le-ai făcut. Tot ce trebuie să faci este să le urmezi și să fii adaptabil(ă) atunci când par să nu meargă. Folosiţi-vă energia pozitivă şi în dragoste, căci s-ar putea să vă întâlniţi sufletul pereche într-un moment complet neaşteptat. 

...

Săgetător

Anul 2020 este un an foarte bun pentru Săgetători, mai ales din punct de vedere emoţional. Lăsaţi deoparte evenimentele mai puţin plăcute din trecut, situaţiile tensionate şi începeţi o nouă perioadă, fără stres sau certuri. Iertaţi-i pe aceia care poate v-au greşit, în cazul în care supărarea nu este prea mare. La serviciu sunt şanse mari să primiţi o mărire de salariu în cazul în care veţi demonstra forţă de muncă, pasiune şi implicare. Daţi dovadă de colegialitate, comunicare eficientă şi veniţi cu idei creative de fiecare dată când aveţi ocazia, iar superiorii vor aprecia enorm atitudinea voastră.

Capricorn

Anul 2020 nu se deosebește prea mult de 2019 în ceea ce privește parcursul lucrurilor în plan sentimental și social. Este drept că te poți întâlni cu unele perioade mai tensionate, dar ele nu își vor lăsa amprenta pe relația de cuplu sau cele de prietenie. Îți semnalează însă faptul că trebuie să le aduci însă unele ajustări în anumite momente. Schimbaţi locul de muncă dacă nu vă simţiţi confortabili. Nici în dragoste nu este de preferat să păstraţi aceeaşi monotonie. Ieşiţi din bula voastră de comoditate, încercaţi noi hobby-uri cu persoana iubită.

...

Vărsător

Este o perioadă în care le veţi demonstra tuturor că sunteţi capabili de lucruri măreţe, iar cei care nu v-au arătat încredere, ba chiar au încercat cu toate forţele să vă împiedice din drumul spre succes, vor pleca capul în faţa voastră, recunoscându-se învinşi.

Va fi o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar. Sunt şanse enorme să deschideţi acea companie, să porniţi acea afacere la care v-aţi gândit de multă vreme şi să faceţi tot ceea ce vă doriţi în acest sens. În ceea ce priveşte sfera relaţiilor amoroase, va fi un an în care trebuie să luptaţi pentru iubirea voastră. Fiţi sinceri, deschişi, profitaţi de fiecare ocazie pentru a vă arăta sentimentele.

Pești

Este printre cele patru zodii care s-ar putea să-și întemeieze o familie. Din punct de vedere profesional, Peştii au şansa de a-şi dezvolta pasiunea şi de a-şi pune în practică abilităţile în vederea materializării unui proiect de suflet. Fie că scrieţi o carte, ori vreţi să deschideţi un vernisaj, aveţi curaj, căci cei dragi vă vor sprijini fără îndoială. În anul 2020 s-ar putea ca familia voastră să se mărească cu un nou membru, în cazul în care aveţi o relaţie stabilă, serioasă. Nativii singuri, burlacii zodiacului, au şansa de a cunoaşte pe cineva special într-un moment în care nu s-ar fi aşteptat niciodată.

 

Dragi prieteni, să aveți parte de un An Nou frumos, exact așa precum vi-l doriți!

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!