Noutăți

Modă 04-02-2020 3757

Ce îmbraci la nuntă, dacă eşti vornicică?

Ce îmbraci la nuntă, dacă eşti vornicică?

Dacă eşti invitată în calitate de vornicică la o nuntă şi încă nu ai ales ţinuta, atunci noi îţi venim în ajutor cu câteva sugestii. Vezi care sunt trend - urile pentru acest sezon şi poate te inspiri în alegerea unei ţinute deosebite.

... ...

... ...

 

Rochiile de mătase

Rochiile de mătase sunt din ce în ce mai preferate de către designeri. Ele rămân a fi în vogă şi în acest sezon. Nu trebuie să te complici în alegerea unui model extravagant. Rochia e de preferat să fie lungă sau midi, poate avea o tăietură sau un decolteu mic, pentru a scoate în evidență acea parte a corpului care te avantajează. Evită culoarea alb în alegerea acestui model de rochie, pentru a nu lua postura miresei.

... ...

... ...

... ...

Rochiile de catifea

În sezonul trecut rochiile din catifea au făcut furori. Iată că şi în acest sezon se regăsesc printre tendinţe. Ceea pentru ce trebuie să optezi atunci când alegi o asemenea rochie este simplitatea şi rafinamentul. Nu alege modele mulate, pentru a nu avea o ţinută vulgară. De preferat este ca rochia să fie de o singură culoare, pentru a nu confunda ţinuta cu una casual. Ţine cont de încălţăminte, atunci când alegi un asemenea tip de rochie. E de preferat ca încălțămintea să fie de un design cât mai simplu, cu un toc nu prea sofisticat, pentru a nu încărca întreaga ţinută. Catifeaua are o textură bogată, deci accesoriile prea mari ar fi bine să le eviţi, pentru a nu crea un haos.

......

... ...

... ...

Rochiile vintage

În cazul în care nunta este una tematică şi crezi că ţinuta ta ar trebui să se evidenţieze, poţi opta pentru o rochie vintage. În ultima perioadă de timp, acest tip de rochie este una dintre preferatele femeilor. Paietele sunt la mare căutare. Nu uita să vorbeşti cu celelalte fete, care au postura de vornicele. Dacă conveniţi să aveţi toate asemenea ţinute, atunci ar fi perfect. Ţine cont de faptul că ar fi bine să vă asortaţi între voi.

... ...

... ...

...

... ...

... ...

Rochiile vaporoase

Aceste rochii sunt mai mult decât perfecte pentru o nuntă în aer liber sau una pe malul mării. Rochia vaporoasă se potriveşte practic oricărei fete, indiferent de forma corpului. Pe lângă aceasta  rochiile vaporoase vin cu un plus de comoditate, dar şi feminitate. Alege culori care sunt în vogă, cum ar fi: albastru marin, green mint sau orice nuanţă din această gamă cromatică.

... ...

... ...

... ...

Au trecut timpurile când toate vornicelele trebuiau să aibă aceleaşi ţinute. Fii individuală. Alege ceva original, dar nu uita să ţii cont de faptul că ar fi frumos să asortezi ținuta ta cu cea a celorlalte vornicele, pentru a crea un tot întreg. Pentru alegeri inspirate, vizitează show-room-urile salonului „Milena”, „Casa miresei Lavinia”, „Maison Raquette”.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!