Noutăți

Ghidul Miresei 18-11-2019 3313

Care e data perfectă pentru nunta ta?

Care e data perfectă pentru nunta ta?

Alegerea datei pentru ziua nunții pare pentru unii o misiune prea complicată. Alții însă nu acordă importanță acestor detalii. Cert este faptul, că potrivit specialiștilor în numerologie fiecare cifră are o semnificație aparte, iar dacă ești mai superstițios din fire și vrei să afli care e data perfectă pentru ziua nunții tale, atunci citește mai departe.

... ...

Pentru a afla  semnificația zilei alese pentru data nunții, specialiștii în numerologie ne oferă următoarea formulă: se adună cifrele corespunzătoare zilei, lunii și anului iar suma obținută se reduce la o singură cifră. Pentru a înțelege mai ușor procedeul, urmăriți exemplificarea următoare: ai stabilit data căsătoriei pentru 27 noiembrie 2021, respectiv 27.11.2021. Rezultatul: 2+7+1+1+2+0+2+1=16=1+6=7. Prin urmare, cifra 7 este cea care va juca un rol semnificativ în viața cuplului.

...

Fiecare cifră are un specific și un sens aparte, iar în continuare, îți prezentăm semnificația  acestor cifre.

Data nunții: 1

Sub semnul său vei încheia o căsnicie trainică și stabilă. Partenerii sunt firi „tari”, astfel că vor avea nevoie de timp pentru a se adapta la viața în doi. Firi independente, fiecare se va dori la cârma căsniciei și va fi tentat să își pună interesele mai presus de dorințele jumătății sale. În timp, însă,  vor forma o adevărată echipă, vor forma o strategie comună și se vor ajuta reciproc în carieră. Atenție la plictiseala în cuplu, care poate duce la distanțare și infidelitate.

Data nunții: 2

Cifra este destinată sufletelor pereche și vestește o căsnicie bazată pe încredere și tandrețe. Numărul armoniei și păcii te asigură că romantismul nu dispare. Atenție însă la cel mai mic gest de infidelitate, care nu va fi iertat de către partener. Încearcă să ferești persoana iubită de dezamăgiri de orice fel și nu strică să îți lauzi cât mai des jumătatea.

...

Data nunții: 3

După unii, cifra trei aleasă pentru data nunții este extrem de benefică și aduce doar surprize plăcute, râsete, optimism și fantezie – toate vor reprezenta modalitatea comună de a rezolva problemele. După alții, însă, cifra induce aversiune față de rutina vieții de cuplu, astfel că unul dintre voi va fi cel care va trebui să se sacrifice pentru activitățile casnice!

...

Data nunții: 4

Cifra este responsabilă pentru ordine și stabilitate. Tânărul cuplu guvernat de această cifră va avea o viață planificată, în care fiecare va avea responsabilitățile lui. Acest număr ales pentru data nunții solicită echilibru și decizii măsurate, astfel că pentru a funcționa armonios, cuplul își va minimaliza latura creativă, în favoarea ordinii desăvârșite.

Data nunții: 5

Numărul aduce acțiune și diversitate în cuplu, astfel că este caracteristic căsniciilor oamenilor curajoși. Cei doi vor învăța împreună să își trăiască aventura, să descopere lumea și să facă împreună afaceri. Asta nu-i împiedică să își împartă cu plăcere activitățile casnice și să se bucure de compania prietenilor comuni.

...

Data nunții: 6

Data  nunții aflată sub semnul acestei cifre este destinată celor care vor să atingă un nivel ridicat de intimitate, iar cei care o aleg vor pune mai presus de orice interesele persoanei iubite.  Afecțiunea și aprecierea trebuie însă, obligatoriu, să vină din partea ambilor parteneri pentru a asigura stabilitatea cuplului.

Data nunții: 7

Aceasta este cifra destinată celor fideli, calmi și înțelegători cu partenerul. Orice suspiciune de infidelitate poate strica armonia de cuplu. Pe de altă parte, o pereche care a optat pentru o astfel de dată a nunții va depăși cu fruntea sus orice greutate ridicată de viața în doi și va avea parte de o căsnicie stabilă și de durată.

... ...

Data nunții: 8

Cifra rațiunii este recomandată celor mai puțin romantici, care, impropriu spus, se căsătoresc din interes. Nu este vorba despre interes material, ci de interesele comune, fiind recomandată cuplurilor bine ancorate în realitate – spre exemplu celor care dețin funcții de conducere  și au aspirații ridicate în plan profesional.  Soții vor trebui să realizeze însă că valorile pot combina perfect dragostea cu grija zilei de mâine.

...

Data nunții: 9

Cifra sacrificiului de sine și a romantismului este potrivită pentru cei care nu sunt dominați de ambiții personale. Interesele familiei vor fi mai presus de cele personale, iar fiecare dintre soți va fi fericit dăruind celuilalt. Acela dintre parteneri care nu se va dezvolta mai rapid în plan profesional va trebui să îl ajute pe cel mai norocos în carieră pentru a aduce armonie și echilibru în relația de cuplu.

...

Tu ai ales deja data nunții tale? Cum ai făcut-o?  Noi zicem că cel mai important e dragostea și înțelegerea, căci cifrelor până la urmă tot noi le dăm semnificații.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!