Blog

Modă 15-04-2019 353

Așa NU: hainele și accesoriile care nu merg cu blugi

Așa NU: hainele și accesoriile care nu merg cu blugi

Fără doar şi poate, blugii sunt piesa de bază a oricărei garderobe. Uşor de purtat şi asortat, blugii devin rapid cea mai flexibilă piesă din dulapul oricărei femei. În 2019, blugii evazaţi au făcut o revenire spectaculoasă, alături de cei coloraţi. În trenduri se menţin şi jeanşii cu talie înaltă.

3 moduri în care să-ți faci ținuta să pară scumpă cu bani puțini

Aşadar, avem de unde alege, însă cum îi purtăm? Chiar dacă sunt la modă anul ăsta, iată articole vestimentare cu care să NU combini jeanşii:

1. Borseta 

...

Cine s-ar fi gândit că la un moment dat borseta va deveni un accesoriu sofisticat, ideal pentru a transforma chiar şi cea mai banală ţinută într-una stylish, care să atragă toate privirile? Indiferent că alegi să o porţi nonşalant pe umeri, prinsă în talie sau ataşată curelei, borsetă reprezintă cel mai trendy accesoriu.

6 modele de genți la modă în 2019, de care te vei îndrăgosti neapărat

Alege o rochie sau o fustă atunci când o porţi. În acest fel, îţi va accentua talia. Dacă totuşi alegi cu o pereche de blugi, nu o pune în talie. Poart-o pe umeri. 

2. Nu purta un top crop cu jeans

...

Dacă vrei un look stylish, nu purta topul scurtat cu o pereche de jeans. Alege o fustă midi pentru o apariţie feminină şi delicată.

3. Aşa nu: ugly shoes + jeans

...

Încălţămintea supradimensionată e, din nou, în tendinţe. Vezi peste tot acei „massive sneakers”, iar dacă primul lucru cu care te gândeşti să îi asociezi este perechea preferată de blugi, mai gândeşte-te! Alege mai degrabă o rochie fină, fluidă, care să contrasteze cu aspectul lor dur. 

Cum combini rochia și jacheta? 6 combinații care nu dau greș

Sursa: Click pentru femei.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!