Noutăți

Cereri în căsătorie 14-01-2016 1854

Așa NU! Ce nu e bine să facă o domnișoară când este cerută în căsătorie

Așa NU! Ce nu e bine să facă o domnișoară când este cerută în căsătorie

Apariția tehnologiilor informaționale în viața noastră a generat o infinitate de posibilități de a comunica  și interacționa cu alții, inclusiv și de a anunța despre logodna voastră. Faptul că ai acceptat să devii soția lui, că ești nespus de fericită, acest lucru nu semnifică că imediat ce ai răspuns plină de emoții „Da”-ul așteptat, trebuie să transpui toate acestea imediat pe rețelele sociale, sau și mai rău să răspunzi direct acolo.

Logodna și căsătoria sunt niște sărbători importante, sunt doar ale voastre. Emoțiile trebuie păstrate pentru voi și împărtășite cu oamenii apropiați, altfel ea devine publică, analizată și criticată. Pentru a evita neclaritățile și a menține idila dragostei, evită să faci aceste lucruri:

17502

Foto: Cristina Postolachi

1. Nu posta statusuri referitoare la eveniment și fotografii cu inelul de logodnă, înainte de a vă anunța părinții, rudele!

În acest caz ei se vor simți marginalizați, nu se vor simți parte din viața și evenimentele voastre. Imaginați-vă așa o situație: mama te sună și te întreabă dacă e adevărat că vă căsătoriți, deoarece i-a spus o vecină a cărei fată a văzut o poză pe rețelele de sociale, pe care tu ai publicat-o. E inadmisibil. Același lucru se referă și la rude: prezența lor la nunta voastră, la fel, va fi doar în spațiul virtual.

2. Același lucru e valabil și pentru prietenii - să nu posteze despre eveniment înainte să fie făcut public anunțul de către voi

Înconjurați de prieteni în acest moment, ei nu vor întârzia să posteze și să-și exprime emoțiile legate de acest mare eveniment pe rețele sociale, în numele dvs. Sfătuiți-i să-și mențină elanul, cel puțin până când faceți voi anunțul pentru toți.

3. Nu acorda mai multă atenție inelului decât evenimentului propriu-zis!

Imediat ce ați anunțat despre logodna voastră, toți vă vor asalta cu întrebări, în special pe tine, în calitate de viitoare mireasă. Dacă vei începe să te lauzi sau, din contra, să fii dezamăgită de inelul ce ți-a fost dăruit, să te plângi de modul în care a făcut acest pas logodnicul tău, atunci vei crea impresia că toate aceste lucruri sunt mult mai importante decât persoana de lângă tine și emoțiile pe care ți le oferă acesta.

4. Nu deveni arogantă cu persoanele „single” sau încă necăsătorite!

Nu uita că și tu mai ieri ai facut parte din aceste categorii, și acum când ai fost cerută, nu e frumos să vii cu mesaje supărătoare pe rețelele sociale de genul: „Invidiați-mă...”. Nu ești unica mireasă din acest univers, de aceea, păstrează emoțiile și laudele pentru soțul tău, el e personajul principal.

5. Nu face glume de prost gust legate de eveniment!

Chiar dacă nu ești de acord cu anumite lucruri, nu ești mulțumită de modul în care v-a cerut în căsătorie, nu face glume pe seama aceasta, îndeosebi în mod public. Imaginează-ți cât efort a depus ca să facă acest pas, și cât de entuziasmat nu ar fi, atunci când va vedea ce atitudine aveți, ego-ul îi va fi rănit. În aceste momente trebuie să fii fericită, pur și simplu să te bucuri de aceste momente și să nu cauți motive.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!