Noutăți

Organizare Nuntă 20-05-2020 1002

Alegeți fotograful de nuntă potrivit!

Alegeți fotograful de nuntă potrivit!

Știți care este cel mai prețios cadou pe care îl veți primi în ziua nunții? O mașina… mașina timpului! O veți putea folosi ori de câte ori veți avea nevoie să retrăiți sentimentele din ziua nunții voastre. Atunci când veți trece prin momentele dificile din viața de familie sau atunci când veți povesti copiilor și nepoților povestea dragostei voastre va trebui doar să priviți fotografiile. Da, fotografiile vă pot copleși cu emoții, însă cu o singură condiție: să fie făcute de un fotograf talentat. Cum să faceți o alegere corectă? În acest articol vom încerca să vă ajutăm.

Rolul fotografului este nu doar să documenteze amintirile din ziua nunții, ci să creeze o poveste unică. Ce o face unică? Detaliile. Totul: de la accesoriile pentru păr până la decorul restaurantului, imortalizat în imagini de calitate contribuie la un rezultat de care veți fi mândri. De aceea acordați destul timp alegerii fotografului.

– Cereți recomandările mai multor persoane și studiați cât mai multe portofolii. Atrageți atenția la faptul cum fotograful a lucrat cu lumina, culorile și compoziția. Imaginați-vă în locul mirilor și încercați să înțelegeți dacă vă doriți un asemenea stil de fotografii.

– Stabiliți întâlniri cu fotografi. Acest lucru este esențial nu doar pentru a discuta detaliile și programul nunții, ci și pentru a înțelege ce fel de persoană este și dacă vi se potrivește sufletește. De ce este important? Pentru că nunta este un eveniment pe cât de frumos, pe atât de stresant uneori, iar în toate aceste momente veți avea alături pe fotograful vostru. Dacă vă veți simți liber și confortabil, și fotografiile vor ieși reușite. Astfel, atrageți atenția în primul rând la calitățile lui personale.

– Comunicați. Fiți sinceri, vorbiți cu fotograful vostru despre visurile, temerile și așteptările voastre. Arătați-i ce stiluri de imagini vă plac, și nu uitați să evidențiați persoanele cu care doriți să aveți mai multe poze.
În cei peste 19 ani de experiență în organizarea nunților, am reușit să facem propriul nostru TOP de fotografi, bazat pe părerile mirilor restaurantului MiaDora. Ei pot să vă facă să râdeți sau să plângeți, doar arâtundu-vă o poză:

...Alex Iordache Photography

...

...I.D. Brothers Dorin Catrinescu

...

...Vadim Jantic Photography

...

...Vadim Dodon Photography

...

...Cristal Studio Cristina Grigoreac

...

...Viorel Belinschii

...

...Volosciuc Photography Vadim Volosciuc

...

Care este cel mai bun? Cel care vi se potrivește VOUĂ!

Sursa: Miadora.md

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!