Noutăți

Ghidul Miresei 10-03-2020 766

Alegerea furnizorilor pentru nuntă–recomandări și sugestii

Alegerea furnizorilor pentru nuntă–recomandări și sugestii

Rochia de mireasă, sala, costumul mirelui și butonierele vorniceilor, muzica, florile, verighetele – sunt doar câteva dintre detaliile care trebuie puse la punct, atunci când te pregătești pentru nuntă. Cu cât timp înainte de petrecerea nunții semnați contractele cu furnizorii, cum să  alegeți din multitudinea de oferte și în ce ordine o faceți? Vă ajutăm să alegeți furnizorii pas cu pas și vă sugerăm la ce ar trebui să atrageți atenția.

... ...

Localul 

Acesta este primul lucru la care vă gândiți, deoarece sala se rezervă în general de pe un an pe altul, dar în cazul celor mai solicitate timpul de așteptare poate fi mai mare. Dacă nu vă doriți evenimentul în plin sezon (aprilie - octombrie) s-ar putea să găsiți o dată liberă într-un timp record.  Nu este o regulă dacă alegem întâi data nunții și apoi sala sau invers, totul depinde de voi. Dacă aveți o dată dorită, atunci începeți căutarea sălii ținând cont anume de acest detaliu. Dacă nu aveți o dată sau o perioadă anumită, dar vă doriți o sală anume, atunci mergeți și întrebați care sunt datele disponibile.

...

...

Recomandări:Miadora”, „Select Filarmonica”, „Casa Nunții Noroc”, „Butoiaș”, „Saint-Tropez”, „Regatul Vinului, „Poseidon”, „Vila Noua”, „Codru”.

Muzica și fotograful

De obicei muzica și fotograful  se aleg  cu mult timp înainte - aproximativ 9-10 luni distanță înainte de petrecerea nunții - mai ales dacă vreți un anumit DJ/ band/ cântăreț de muzică populară sau fotograf, care mai mereu au agenda plină pentru minim 6 luni înainte.

...

Aranjamentele florale

 Nu este nevoie să știți exact ce flori vă doriți, acest aspect se discută în apropierea evenimentului, dar e bine să vă rezervați un furnizor cu care stabiliți o colaborare cu aproximativ 7-8 luni înainte de eveniment, deoarece furnizorii de aranjamente sunt mereu la mare căutare și în general nu iau în paralel mai mult de 2-4 comenzi pe weekend. 

... ...

...

Recomandări: Paradise Decor”, „Sweet Dreams Decor”, „Christine Event Decor”, „Decora.vip”.

Rochia de mireasă

Chiar dacă vă gândiți de mult timp la acest aspect sau nu aveți nici cea mai vagă idee cum va fi rochia, alegerea acesteia include mai mulți pași: programări la saloane, probe și decizia finală, care poate fi grea printre atâtea opțiuni frumoase. După ce modelul a fost ales durează până când rochia e gata. Sunt saloane care au posibilitatea să comande rochia în fabrică sau să o facă în atelierul propriu, dar și saloane care fac doar retușuri pentru măsurile tale. În primul caz rochie e gata în vreo 3 luni. În al doilea durează mai puțin, aproximativ o lună. Ar fi bine să aveți rochia cu minim 2 săptămâni înainte de nuntă. Așadar recomandarea este să începeți căutările cu vreo 6 luni înainte.

... ...

Recomandări: salonul ”Casa Miresei Lavinia”, salonul "Scarlet", salonul “BARCELONA”, salonul ”Alina Druta Bridal”, salonul ,„Milena”, salonul „White Rose”.

Ținuta mirelui 

La prima vedere găsirea costumului perfect este mult mai simplă decât alegerea rochiei de mireasă. De multe ori se poate dovedi o teorie greșită. De aceea vă sfătuim ca după ce rochia e comandată să începeți căutările pentru ținuta mirelui. 

...

Recomandări: salonul "Viggo", salonul "Sandro Livv".

Verighetele

Pentru verighete un răgaz de 2-3 luni  este suficient. Sunt bijuterii care doar comercializează verighete și astfel pentru a onora cererea voastră trimit comanda în fabrică sau în ateliere proprii din alte orașe având un timp de așteptare de aproximativ o lună. Totodată puteți găsi și bijutieri care le vor face într-o săptămână, bineînțeles contează foarte mult cât de complicat este modelul pe care îl alegeți.

... ...

Tortul & Candy Barul

  2-3 luni sunt suficiente și pentru a comanda tortul si candy barul. Luați-vă 2 -3 săptămâni pentru a face degustări, iar câteva zile pentru a lua decizia. Numărul concret de kilograme le veți transmite cofetăriei în săptămâna evenimentului. La încheierea contractului e necesar să știți un număr aproximativ de invitați pentru un calcul preliminar de preț.

... ...  Recomandări: Sweet Cotton Candy”, „7 Spice”, „Sweet President”, „Candy Bar” de la „Select Banquet Hall”.

Pentru ca pregătirile să decurgă fără probleme vă sugerăm să creați un plan de activitate în care schițați tot ceea ce trebuie să faceți. Vă dorim mult spor și o nuntă superbă!

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!