Noutăți

Rochii de Mireasă 03-10-2018 1721

Află ce rochii de mireasă se vor purta în 2019!

Află ce rochii de mireasă se vor purta în 2019!

Ultimele tendințe de modă pentru rochii de mireasă 2019 au fost deja prezentate la Milano, Londra și New York. Modelele sunt create și lucrate manual de designeri, iar colecțiile oferă stiluri noi, materiale de calitate maximă, o multitudine de detalii unice, delicate, care fac rochiile să fie elegante și inovatoare.

Tendințele cuprind ca în fiecare an și modele de rochii tradiționale, cum sunt:

  • Stilul clasic de rochie de mireasă;
  • Rochia tip sirenă;
  • Rochia elegantă ca de prințesă.

Alături de acestea, designerii au venit cu idei originale, cum ar fi:

...

... 1. Mireasa poate purta o rochie strălucitoare cu pene și multe paiete care este inspirată din trendurile anilor 20. De asemena, în 2019 rochia de mireasă trebuie să fie decoltată, marcată cu broșe și curele prețioase în talie. 

... 2. Rochiile de mireasă care sunt decorate cu dantelă și care pun accentul pe feminitate și romantism sunt în trend și apar în cele mai recente colecții pentru 2018-2019. Motivul pentru care sunt preferate astfel de rochii uimitoare, lungi, elegante, luxuriante, este acela că au fost alese și de Grace Kelly și Kate Middleton la nunta lor.

...

... 3. Din cele mai recente rochii de mirească create de designerii internaționali se remarcă și rochiile cu bijuterii prețioase, care sunt unice și diferă foarte mult de rochiile tradiționale. 

...4. Rochia de mireasă în versiunea transparentă este alcătuită din bustieră cu decolteu în V, trenă și pantaloni. În primăvara anului 2019, una din cele mai mari tendințe în modă este reprezentată de mireasa cu pantaloni din dantelă.

...

... 5. În 2018-2019 sunt în trend rochiile de mireasă seducătoare tip sirenă, din materiale translucide și cu broderii, din dantelă fină și cu aplicații florale. Astfel de modele apar în colecția de rochii de mireasă Zuhair Murad. 

... 6. Designerii au propus pentru următorul an modele de rochii de mireasă realizate din materiale prețioase, fine, în culori vii, de galben, violet și roșu. De asemenea, la anumiți designeri apare o tendință a rochiilor de nuntă colorate doar în anumite zone, cu degradeuri pastelate în nuanțe de mov-liliachiu, roz și albastru.

...

Succes în alegerea rochiei perfecte pentru nunta ta!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!