Noutăți

Cuplu și sex 12-07-2019 1029

5 semne că relația ta va rezista în timp

5 semne că relația ta va rezista în timp

Când ne aflăm la începutul unei relații, ne întrebăm dacă aceasta se va menține tot atât de grozavă și peste câteva luni sau chiar ani. Vedeți ce ne spune experta Suzanne Degges-White de la Universitatea Northern Illinois.

Dacă partenerii nu se consideră prieteni, relația nu are cum să reziste”, spune Degges-White. „Dacă e vorba doar de pasiune, dramă, sex și entuziasm, relația nu va avea multe aniversări. Sigur, oricine știe că trebuie ca partenerul să fie și cel mai bun prieten, dar asta trebuie să fie adevărat, trebuie ca această persoană să fie una pe care te poți baza în orice situație”, potrivit Dr. Suzanne Degges-White de la Universitatea Northern Illinois.

... Fiecare dintre voi are interese și hooby-uri proprii

Este important ca partenerul să fie prietenul tău cel mai bun, dar trebuie ca fiecare dintre voi să aibă și alți prieteni; trebuie să aveți multe lucruri în comun, dar, în același timp, să aveți și interese proprii.

... Aveți aceleași dorințe și valori

Există anumite lucruri care nu pot fi negociate, cum ar fi dorința de a avea sau nu un copil sau alte planuri de viitor importante care pot include cariera sau mutarea în altă țară. Oricât de bine v-ați înțelege, trebuie să aveți aceeași viziune asupra viitorului.

... Nu sunteți prinși în rutină

Deși vă puteți apropia atunci când petreceți timp acasă, uitându-vă la seriale (și oricine are nevoie de o astfel de seară, din când în când), nu trebuie să vă lăsați prinși în rutină. „Fiecare cuplu ar trebui să integreze activități care sunt diferite de ce face de obicei”, mai spune Dr. Degges-White.

... Vorbiți deschis despre sex 

Nu putem repeta suficient de des acest lucru: pentru a vă putea simți satisfăcuți, e necesar să discutați deschis și sincer despre sex. Ce anume vă doriți în pat? Ce nu vă place? Ce fantezii aveți?

... Certurile vă apropie

E normal să te mai cerți uneori cu partenerul, dar trebuie să doriți să rezolvați problema, nu să dovediți că aveți dreptate. Nu trebuie să țipați unul la altul sau să vă jigniți, ci să comunicați ca doi adulți.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!