Blog

Wedding News 10-07-2019 315

5 nunți ale lui 2019 din lumea celebrităților

5 nunți ale lui 2019 din lumea celebrităților

Iată că s-au scurs 6 luni ale lui 2019, iar câteva dintre celebrele cupluri pe care le iubim și urmărim și-au unit, în sfârșit, destinele!

... Se pare că Zoe Kravitz s-a măritat, aproape că pe ascuns, cu actorul Karl Glusman la începutul lui 2019. Cuplul apoi a făcut și o petrecere la Paris pe 29 iunie în casa tatălui lui Zoe, faimosul Lenny Kravitz. Printre invitați s-au numărat desigur mama lui Zoe, Lisa Bonet și noul ei partener Jason Momoa, colelegele de pe platoul "Big Little Lies"  - Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern și Shailene Woodley, dar și alte staruri. În ajun de nuntă, cuplul au făcut și o cină ”de repetiții” la restaurantul Lapérouse, cu priveliște spre turnul Eiffel.

...

... Tot pe 29 iunie, Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit, pentru a doua oară! De această dată, alături de cei mai apropiați, printre care și Maisie Williams, colega de platou Game of Thrones a lui Sophie care era în rol de vornicică, Nick Jonas și Kevin Jonas - cei doi frați ai lui Joe. Cuplul și-a sărbătorit nunta, de asemenea, la Paris! În decembrie 2019, Nick și-a uunit și el destinul cu frumoasa actriță și model Priyanka Chopra.

...

... Pe 8 iunie, Chris Pratt s-a însurat cu Katherine Schwarzenegger! Au fost prezenți părinții miresei - Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger,dar și băiețelul de 6 ani al lui Chriss, Jack, cu prima lui soție Anna Faris. Imediat a doua zi, cei dou au mărturisit: ”Ieri a fost cea mai frumoasă zi din viața noastră! Am devenit soț și soție ăn fața Domnului, a familiilor noastre și celor pe care-i iubim. A fost foarte intim și emoționant. Ne simțim binecuvântați să începem acest nou capitol al vieții noastre...”

...

... În februarie, au apărut zvonuri cum că interpretul care a cucerit o lume întreagă, Ed Sheeran s-a căsătorit cu Cherry Seaborn - o veche prietenă din școală cu care s-a reîntâlnir în 2015 în Suffolk. Sursa a povestit că totul s-a întîmplat fără mari forfote și cei doi i-au avut alături pe vechii prieteni din școală, câțiva membri de familie și preotul. Au fost cam vreo 40 de oameni, așa cum Ed și-a dort ca evenimentul să fie în totalitate pentru ei doi - doar o mică ceremonie.  

...

... Actorul care a cucerit inimile a mii de fane cu rolul său din Vampire Diaries, Paul Wesley s-a recăsătorit, după 5 ani de la despărțirea cu prima sa soție Torrey DeVitto. În februarie, Paul și Ines de Ramon au fost ”prinși” purtând verighete pe degetele inelare. Nu se știe când a avut loc nunta, dar zvonurile despre noua relație circulau ăncă de prin vara 2018.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!