Noutăți

Accesorii Nuntă 19-03-2019 1342

4 lucruri de care să ții cont când alegi LENJERIA DE MIREASĂ

4 lucruri de care să ții cont când alegi LENJERIA DE MIREASĂ

Credeai că totul se termină odată ce ai găsit rochia ideală de mireasă? Dar provocarea nu se oprește aici. Dacă pentru noaptea nunții există pe piață numeroase accesorii provocatoare și sexy, când vine vorba de alegerea lenjeriei intime pentru mirese în ziua nunții, toate opțiunile ar trebui să se rezume la un singur cuvânt: comoditate, scrie kudika.ro. Iată cum poți alege lenjeria intimă potrivită:

... 1. Consultă un stilist sau pe cineva care are ochi buni la haine

Încă de la bun început, când ai probat pentru prima dată rochia de mireasă care s-a dovedit a fi cea aleasă, uită-te cu atenție la reflecția ta din oglindă: îți place ceea ce vezi? Cum te simți? Ai nevoie de un sutien? Poți purta lenjerie intimă sau aceasta se va observa prin transparența materialului? A trebuit să folosești un corset modelator înainte să îmbraci rochia sau are rochia corset?

La toate aceste întrebări trebuie să încerci să răspunzi atunci, pe loc, cât timp probezi rochia. În plus, ai nevoie de sfaturile stilistului, cu privire la ceea ce recomandă, având în vedere stilul rochiei și conformația ta corporală. Dacă ai la îndemână aceste informații încă de la început, vei ști ce anume să cauți.

...

4 saloane unde găsești cea mai senzuală lenjerie de mireasă

... 2. Confortul – o prioritate

Lenjeria intimă pentru ziua nunții este un element important, care trebuie să ofere încredere și confort oricărei mirese în ziua cea mai importantă a vieții ei. Atunci când te simți cu adevărat confortabil, starea ta de spirit o va ilustra din plin. Trebuie să te gândești că o nuntă obișnuită înseamnă peste 12 ore de mers, dansat, ridicat, așezat și, prin urmare, ai nevoie de lenjerie care să ți se potrivească perfect, în nici un caz ceva care te zgârâie, înțeapă, strânge sau nu stă la locul său.

Din fericire, acum ai de unde alege piese deosebite, din materiale speciale, ca mătase, dantelă sau voal delicat, simple ori împodobite cu aplicații speciale și care se mulează perfect pe corp, în așa fel încât să nu simți că renunți la stil pentru comoditate. La fel cum ai simțit că ai gasit rochia de mireasă ideală, vei ști că ai ales lenjeria intimă perfectă doar atunci când o probezi. De aceea, nu este un lucru care trebuie lăsat pe ultima sută de metri.

... 3. Probează lenjeria împreună cu rochia

...

Fie că ai ales sutien și chiloței, body/body modelator, trebuie să le aduci și să le încerci împreună cu rochia de mireasă la una dintre probe. Astfel, dacă este cazul de modificări, acestea vor fi marcate corespunzător, întrucât desuurile pot adauga o grosime specifică rochiei de mireasă și trebuie luate în considerație. Dacă ai luat în calcul specificațiile stilistului și ai ales ce ți-a recomandat, acum este momentul potrivit să încerci și altceva, dacă îți dorești, și să returnezi ceea ce nu corespunde. Ținuta din ziua nunții ar trebui să ți se potrivească perfect, ca o mănușă, și să te simți 100% în largul tău, fără excepție!

Lenjeria perfectă pentru Valentine s Day și 10 saloane unde o găsești

... 4. Stai cu ochii pe cântar

Orice câștig sau pierdere în greutate în preajma nunții afectează felul în care ți se potrivesc atât desuurile, cât și rochia. De la un sutien prea larg până la un corset prea strâmt, toate acestea pot fi extrem de incomode și au repercusiuni asupra felului în care se așează rochia. Ai grijă și informează-ți stilistul din timp despre orice modificare fizică survenită de la ultima probă, și nu uita: dacă totul ți se potrivește perfect, te vei simți perfect!

...

Ziua nunții va fi o zi în care voi doi sunteți vedetele principale și ultimul lucru din lume care ar trebui să te preocupe este că nu te simți bine în ceea ce porți. Alege informat și bucură-te de ziua cea mai frumoasă a vieții tale!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!