Noutăți

Organizare Nuntă 04-01-2018 7573

10 idei de invitații de nuntă unice care vă vor impresiona și intriga oaspeții

10 idei de invitații de nuntă unice care vă vor impresiona și intriga oaspeții

Nunta - este ziua voastră specială și este o sărbătoare a personalităților voastre și a lucrurilor care vă face diferiți și unici. Vă puteți transpune unicitatea și în invitații de nuntă la fel de unice, care vor impresiona și intriga oaspeții încă înainte de ceremonie.

Vă propunem o listă de idei cu invitații de nuntă originale, “ca la nimeni”, care depășesc convenționalul.

 

  1. Invitație de nuntă pe un disc de vinil

Dacă sunteți pasionați de muzică sau veți oferi oaspeților un show incredibil muzical, de ce să nu-i faceți curioși în privința la ce surprize îi așteaptă la evenimentul vostru special cu niște invitații imprimate pe discuri de vinil, așa cum au făcut-o acești tineri din Polonia. Oare va cânta cineva “Everybody loves somebody”?

...

 

  1. Invitație de nuntă personalizată pe o ciocolată

A doua idee originală pentru invitațiile voastre vine din India și va fi o plăcere pentru toți adoratorii de ciocolată. Și cine nu adoră ciocolata?

 ...

 

  1.  Invitație de nuntă pe o peliculă de aparat foto

Deși mică, această invitație sigur va impresiona. Un text scurt cu detaliile ceremoniei și o poză cu voi doi e deajuns pentru a transmite o invitație de nerefuzat.

 ...

 

  1. Invitație de nuntă ca un bilet de film

Pentru o nuntă inspirată din filme, sau mai bine, pentru o nuntă ca-n filme! Invitați-vă oaspeții să vizioneze cel mai frumos film al vieții voastre.

 ...

 

  1. Compune detaliile invitației ca un puzzle

Joc pentru maturi? De trei ori da! Oaspeții voștri vor fi implicați în acțiune și intrigați încă de la primirea invitației, pe care vor trebui să o rezolve ca pe un puzzle primit într-o cutiuță adorabilă. Să recunoaștem, rămânem copii oricât de mari ne-am crede.

 ...

 

  1. Invitație de nuntă de răzuit

Altă modalitate de a vă intriga invitații este să-i țineți în suspans cât timp răzuiesc data și ora nunții de pe invitație. Răzuiesc biletul norocos spre nunta voastră!

 ...

 

  1. Mesaj în sticluță

Aventurierii vor aprecia cu siguranță mesajul venit din depărtări într-o sticluță misterioasă pentru a-i invita să sărbătorească alături de voi începutul aventurii vieții voastre.

 ...

 

  1. Invitație de nuntă într-o carte vintage

Pentru o nuntă cu puțini invitați, dar apropiați, o cărțulie personalizată va fi o surpriză și un cadou de suflet. Pe paginile cărții puteți spune povestea voastră de dragoste și oferi detalii importante despre nuntă, iar restul paginilor pot fi lăsate pentru fotografiile pe care le veți face împreună la nunta voastră.

 ...

 

  1. Invitație ca pașaport spre nunta voastră

Dacă vă organizați nunta peste hotare, și invitația va aminti despre acest moment deosebit cu un pașaport cu ștampilele iubirii voastre.

 ...

 

  1. Invitație de nuntă calendar

Fiți siguri că cel puțin până la nunta voastră, invitația calendar cu o poză minunată cu voi doi va atârna pe peretele oaspeților și le va reaminti în fiecare zi data frumosului eveniment.

 ...

 

Vă urăm o nuntă originală cu invitații pe măsură!

 

Inspirație de pe ea.md și pinterest.com

 

 

 

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!