Noutăți

Curiozități 25-03-2019 1457

Un moldovean S-A CĂSĂTORIT cu o americancă în cadrul unui show TV din SUA, iar acum au o fetiță împreună!

Un moldovean S-A CĂSĂTORIT cu o americancă în cadrul unui show TV din SUA, iar acum au o fetiță împreună!

Moldoveanul Andrei Castraveț și americanca Elizabeth Potthast sunt căsătoriți și sunt părinții unei fetițe, însă povestea lor a început mult mai devreme, în cadrul unui reality show de peste ocean. Zilele trecute aceștia au arătat cum e viața lor de după show-ul în care și-au unit destinele, informează shok.md.

Potrivit www.kp.md, Andrei și Elizabeth au făcut cunoștință pe o aplicație de întâlniri amoroase și și-au planificat prima întâlnire la Dublin, unde a început romanul lor. Întâi s-au iubit la distanță: Andrei – la Chișinău, iar Elizabeth – în Jacksonville, Florida.

...

Apoi, Elizabeth l-a convins pe Andrei să participe la show-ul televizat „90 Day Fiancé” (Logodnic pentru 90 de zile). În cadrul acestuia, legislația SUA permite ca un cetățean al altei țări, care vine la jumătatea sa, să obțină viză pentru 90 de zile, dar cu o condiție – ca în această perioadă cuplul să se căsătorească. Postul TV plătește viza și traiul mirelui în America și, totodată, filmează cum trăiește cuplul în aceste 3 luni. Până la final nu ajung toate perechile.

...

Andrei și Elizabeth s-au căsătorit până la expirarea vizei, deși au fost multe obstacole în fața lor. În primul rând, ea își făcea griji pentru viziunile tradiționaliste ale lui Andrei privind rolurile în familie, iar a doua problemă: tatăl și frații miresei erau împotriva unui mire-imigrant, îndoindu-se de iubirea moldoveanului. În cadrul show-ului, cuplul a trecut prin diverse până a atinge fericirea: o întâlnire cu familia miresei, împotrivirea prietenilor americani, scandaluri, invidie, interviuri la serviciul de migrație, petrecerea burlăcițelor în club de striptease – ceea ce mirelui nu i-a plăcut deloc, și multe altele.

În ianuarie 2019, Andrei și Elizabeth au devenit părinții unei fetițe – Eleonora.

...

De menționat că, Elizabeth, după nuntă, a devenit doamna Castraveț. În viitorul apropiat, familia Castraveț planifică să vină în Moldova și dorește să joace o nuntă după toate tradițiile, potrivit kp.md.

...

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!