Noutăți

Interesant 26-10-2013 2795

Toamna se numără... nunțile. Idei frumoase pentru o nuntă de toamnă

Toamna se numără... nunțile. Idei frumoase pentru o nuntă de toamnă

Toamna înseamnă romantism, melancolie, culoare, dar cel mai important -belșug. Se spune că tinerii care au hotărât să-și unească destinele în această minunată perioadă a anului vor avea parte toată viața de prosperitate și bună înțelegere, iar familia acestora va fi trainică și sănătoasă. Pe lângă aceasta, toamna este anotimpul ideal nemijlocit pentru petrecerea de nuntă. Pe pe lângă faptul că acuma se strâng roadele și natura oferă tot ce-i mai bun pentru un ospăț de zile mari, diversitatea și coloritul toamnei inspiră la crearea unor adevărate opere de artă în materie de decor, accesorii sau fotografii.

Începeți cu alegerea culorilor care vor predomina în decorul petrecerii de nuntă: roșu, portocaliu, maro, galben. Poți alege o combinație din 2 culori contrastante cum ar fi galben și gri sau maro și verde, ori câteva culori din aceeași gamă ceea ce ar putea să simbolizeze continuitatea, trecerea de la un anotimp la altul sau de la o perioadă a vieții voastre, la alta - la o nouă familie.

 

După ce ai ales culorile de bază, purcede la realizarea treptată a elementelor de decor și a accesoriilor de nuntă care să reflecte toate același stil.

 

Invitațiile de nuntă, mărturiile, plicurile pentru bani și cartonașele pentru mese sunt accesoriile care trebuiesc create în aceeași gamă de culori și, de preferință, din aceleași materiale, dacă vrei să păstrezi un stil unitar al nunții. Astfel, pentru aceste accesorii, realizate în stil tomnatic, sunt potrivite panglicile, cartonul și stofa mată, în culori sațioase sau pale, ce crează senzația de confort. Poți să combini aceste materiale cu un pic de dantelă albă sau bej, cu pomușoare și frunze uscate decorative sau chiar cu boabe de cereale.

8

În calitate de mărturii poți să dăruiești, pe lângă tradiționalele dulciuri, mere, nuci, pomușoare, borcănașe cu magiun sau miere. Iar dacă optezi pentru lumânări mirositoare, bucățele de săpun natural sau sare de mare, cel puțin ambalajul acestora poate fi realizat într-un stil cu celelalte accesorii de nuntă.

1

În ceea ce privește decorațiunile putem spune că toamna abundă de materie primă pentru crearea acestora dar și de peisaje care ne-ar putea inspira la realizarea lor. Printre cele mai populare elemente decorative de toamnă se numără desigur frunzele, bostanii, strugurii, florile de toamnă, pomușoare uscate, umbreluțe colorate ș.a. Importanat este ca alegând aceste elemente de decor să ții cont de concepția care ți-ai format-o inițial și să-ți regăsești ideile și dorințele tale în materialele pe care le achiziționezi. Astfel, când vei acumula cantitatea necesară de mărunțișuri îți va fi mult mai ușor să le combini armonios în niște compoziții decorative excepționale.

[gallery link="file" columns="4" ids="1615,1616,1607"]

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!