Noutăți

Modă 23-10-2019 2322

Ținuta mirelui- ce e în vogă pentru sezonul toamnă-iarnă?

Ținuta mirelui- ce e în vogă pentru sezonul toamnă-iarnă?

De fiecare dată când vorbim despre organizarea, printre lucrurile care ne vin de îndată în minte ne vine și ținuta miresei, deși de o importanță majoră este și look-ul mirelui. Anume din acest motiv am încercat să vă prezentăm care sunt trend-urile sezonului rece pentru ținuta mirelui.

...

Costumul sau sacoul în carouri se numără printre vedetele acestui sezon de nunți. Carourile arată mai bine pe o stofă mai groasă, anume din această cauză este perfect pentru sezonul rece al anului- toamnă, iarnă. Dacă optați pentru un sacou în carouri, atunci trebuie să alegeți o cămașă de o singură culoare, care să creeze un echilibru de culoare. Nu alegeți o culoare închisă la cămașă, pentru a nu încărca prea mult ținuta. Cravata nu e obligatoriu să facă parte din look, deși depinde deja de preferința fiecăruia în parte.

...

Stilul clasic, este o opțiune bună pentru cei cărora nu le place să experimenteze în materie de vestimentație. În acest sezon culorile albastru și gri închis sunt în vogă, dar nu uităm și de culoarea neagră, care este mereu actuală. Pentru a face ținuta mai specială, poți alege o cămașă cu imprimeuri florale. Cravata este un detaliu important pentru acest stil. Ea trebuie să fie lată, și nu îngustă. Se recomandă să fie legată într-un nod clasic. Poți opta pentru una de o singură culoare sau una de un ton închis și cu siguranță ținuta ta va fi specială.

...

...

Costumul în totalitate gri este unul din must-have-urile acestui sezon de nunți. Acesta e bine să fie dintr-o stofă nu prea subțite, pentru a nu arăta casual. Pantalonii ca parte importantă din ținută, e necesar să fie înguști. Pot fi cu bretele, pentru a oferi o notă de masculinitate întregii ținute. Cămașa trebuie să fie deschisă la culoare, iar în loc de cravată se recomandă să alegi o batistă stilată cu un print îndrăzneț sau de o singură culoare. Printul batistei de obicei se asortează cu buchetul miresei și cu un anumit element din ținutele vorniceilor de onoare.

...

Smoking-ul este alegerea perfectă pentru o nuntă în stil sobru, black-tie. Cu siguranță nu vei da greș dacă alegi unul negru, deși poți opta pentru unul cu print floral, nuanță de verde smarald sau bordo. De asemenea, poți alege un papion stilat, care în cele mai dese cazuri se asortează cu culoarea pe care o are rochia miresei. În cazul în care mirele este îmbrăcat în smoking, un rol aparte o are încălțămintea. Pantofii trebuie să fie clasici, cel mai bine de culoare neagră.

...

...

Sacoul din velvet este și el în trend în sezonul toamnă-iarnă. Culorile în vogă sunt negru, albastru închis, mov și bordo. Sacoul se asortează perfect cu o pereche de pantaloni la dungă. Din accesorii, acestei ținute i se potrivește un papion din mătase sau o cravată lungă, legată sus în formă de bant.

...

Ținutele enumerate mai sus  și tot felul de accesorii pentru viitorul mire le puteți achiziționa în magazinele Viggo, Sandro Livv sau alte magazine.

 

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!