Noutăți

Ghidul Miresei 17-07-2014 1121

Ghidul Miresei - episodul VI

Ghidul Miresei - episodul VI

Protagoniștii acestei emisiuni – Irina și Radu, sunt o pereche plină de farmec. E suficientă doar o singură privire ca să-ți dai seama că nu formează un cuplu la întâmplare, ci fac parte din acele perechi, despre care se spune cu toată sinceritatea, „sunt făcuți unul pentru altul”. Și pentru că nici o decizie importantă din viața lor nu se ia în mod univoc, ci doar printr-un acord bilateral, mirii au venit împreună la salonul rochiilor de vis, Apriori, pentru a alege acea rochie de mireasă, care să fie pe placul la amândoi. Iar pentru ca procesul să fie unul interactiv, mirii au fost însoțiți de către domnișoara și cavalerul de oanoare. Să vedeți că bărbații s-au adeverit a fi adevărați experți în privința rochiilor de mireasă, iar rezultatul – mireasa s-a ales tocmai cu două rochii.

Hair stilistul emisiunii, Andrei Cocieru, a ținut cont atât de dorința miresei de a avea o coafură minimalistă, dar și de trăsăturile ei fizionomice. Astfel, acesta ia realizat o coafură în stil clasic, un pic asimetrică, dar foarte elegantă – potrivită perfect voalului generos, pe care l-a ales Irina, în calitate de accesoriu principal al coafurei sale de mireasă.

Make-up artistul emisiunii a adăugat o ultimă picătură de culoare, dar și de magie, la această operă comună cu numele – mireasă. Opțiunea acestuia – ochii pronunțați prin culori luminoase și buzele naturale – a transformat-o pe Irina într-o adevărată divă, gata să cucerească, pentru a câta oară, inima plină de iubire a viitorului ei soț.

Serghei Grigor, fashion consultantul emisiunii noastre și cel care are grijă de ținutele ireproșabile ale mirilor participanți la proiect, dezvăluie în această emisiune secretul asortării pantofilor la ținutele pentru ceremonii. Veți fi în primul rând surprinși să aflați cât de frecvent greșesc bărbații atunci când combină elementele unei ținute de ceremonie, și într-al doilea rând – mulțumiți de sfaturi extrem de prețioase, care o să vă ajute să ieșiți din rândurile celor cu „păcate” vestimentare.

Tot în această ediție a emisiunii Ghidul Miresei, Dumitru Talmazan vă propune să meditați, „cu picioarele pe pământ”, la ziua nunții voastre. Să faceți o retrospectivă a viselor, a dorințelor dar și a posibilităților voastre, pentru ca realitatea să nu fie una dezamăgitoare, ci dimpotrivă, să corespundă tuturor așteptărilor. Cum se face? Aflați de la Dumitru Talmazan.

La finalul emisiunii delectațivă cu produsul muncii în tandem a echipelor Special și ImageStudio. De această dată ședința foto la care au participat protagoniștii emisiunii este una una cu totul specială. Decorul provocator și anturajul plin de mister, le-a oferit posibilitate mirilor să guste din clipele romantice ale unei nopți fantastice, sfidând unitățile de măsură ale timpului și limitele spațiului.

Image_13

Sursa foto-video: www.ImageStudio.md
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!