Blog

Invitații și cadouri 14-05-2018 1454

Cele mai reușite IDEI de cadouri pentru nași

Cele mai reușite IDEI de cadouri pentru nași

Nu e ușor să alegi un cadou - nici chiar atunci când cunoști omul căruia i-l dăruiești. Una din cele mai importante reguli e să vorbești întâi cu cei căruia vrei să le faci un dar - cu nașii, în cazul nostru, pentru a vedea ce preferințe sau dorințe au. Însă mulți miri se sfiază să întrebe, iar unii nașii se sfiază să spună ce vor.

Părerile sunt împărțite: unii consideră că cadoul pentru nași ar trebui să fie unul simbolic, potrivit ceremoniei, cum ar fi diverse obiecte personalizate, fotografii, un vin bun, alții cred că părinții spirituali ai viitoarei familii trebuie să aibă parte de daruri bogate, care vor arăta prosperitatea cuplului și-i vor răsplăti pe nași pentru bunăvoința de a-i cununa. Alegerea îți aparține, dar dacă ești în pană de idei, noi avem câteva sugestii pentru tine: 

... Televizor cu plasmă - acesta este unul din cele mai frecvente cadouri oferite de fini. Însă este destul de costisitor, iar dacă alegi unul mai ieftin, poate fi necalitativ. Înainte de a dărui un astfel de obiect, ar fi bine să-ți întrebi nașii dacă au unul, dacă este important să-l aibă și să-ți estimezi resursele finaciare de care dispui. 

...

... Lenjerie de pat/cuverturi elegante - un set calitativ de lenjerie de pat este o alegere destul de bună, care sugerează și intimitatea din cuplul care vă cunună. Dacă alegi un astfel de dar, convinge-te că optezi pentru materiale foarte calitative și că culorile nu sunt exagerate - albul sau bejul este tocmai potrivit.

...

... Bilete la odihnă, o excursie, o călătorie - dacă știi că nașii tăi n-au fost demult într-o călătorie și tânjesc să mai scape de rutină, să le achiți o excursie în doi într-un loc care le place ar fi perfect. Însă trebuie să știi exact când au timp liber, cine va rămâne cu copiii, animalele de casă, cine va uda florile, etc., ca supriza să nu se strice pentru că ei nu-și pot face timp. 

...

... Tehnică de bucătărie/veselă - un robot performant de bucătărie, un set elegant de cafea sau unul pentru grătar sunt mereu o idee bună. Dar trebuie să fii sigur că nașii tăi nu au deja tehnica/vesela pe care vrei să le-o dăruiești și că se vor folosi de ea, în caz contrar se pierde toată semnificația darului. Din nou, te sfătuim să alegi branduri de calitate. 

...

... Dar dacă nu știi ce anume să le cumperi, atunci un gift card (certificat de cumpărături) ar fi tocmai potrivit - fie că e vorba de un magazin de cosmetice, veselă, parfumuri, tehnică. Să le oferi nașilor tăi posibilitatea să-și aleagă singuri cadoul e o alegere cât se poate de bună. 

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!