Vipnunta

"VIPNUNTA"  este o companie fondată în anul2001 specializată în domeniul deservirii festivităţilor şi acordăriiserviciilor profesionale de filmare şi fotografiere a evenimentelor.

Ceremonia de nuntă este cel important,emoționant, responsabil și romantic eveniment din viața unui cupluîndrăgostit. Atât de mult îți dorești ca totul să fie organizat perfect, iaroaspeții să memoreze acest eveniment precum unul extraordinar de frumos șiindimenticabil, și cel mai important, ca această zi, să devină o premieră desucces a fericitei vieți de familie.

Viața ne oferă momente excepționale caremerită să rămînă în amintiri pentru totdeauna. Fotografiile și filmul sunt celedouă elemente — cheie care stochează frumosul acestor clipe.

O vastă experiență în domeniuwedding-industriei, disponibilitatea celui mai modern echipament tehnic,prelucrarea profesională a fotografiilor, imaginilor video și marea dragostefață de meseria sa reprezintă garanția înaltei calități și desăvârșituluirezultat al lucrului nostru.