Vila Nouă
adresa:
or. Chisinau, Ciocana, str. Ginta Latină, 5/3
Facebook

"Vila Nouă" - combinația experienței și abordării profesionale a fiecărui detaliu.

Stilat, elegant și confortabil, deja doisprezece ani la rând restaurantul Vila Noua conferă evenimentelor de familie o notă inegalabilă de strălucire. Din momentul deschiderii și până în prezent, "Vila Noua" deja a găzduit mii de evenimente familiale, creând o atmosferă frumoasă și de neuitat pentru fiecare oaspete.

Ușile noastre sunt deschise pentru orice evenimente de familie: nunți, cumetrii, zile de naștere pentru adulți și copii. Mai mult decât atât, "Vila Noua" este un loc minunat de a petrece manifestări cu un număr mic de invitați, fie acestea baluri de absolvire, fourchette-uri, pauze de cafea, întâlniri de afaceri sau conferințe. Avem trei săli la dispoziția Dumneavostră. Prima, pentru 150 de oaspeți, va fi perfectă pentru sărbătorile generoase. A doua – pentru 90 de invitați – destinată unui cerc mai restrâns, dar uimește prin îmbinarea stilului clasic cu cel modern. A treia sală – pentru 50 de oameni – s-a situat la primul etaj, în perioada de vară aici puteți petrece sărbători cu un număr mic de oaspeți. Odată cu venirea frigului, aceasta devine locul tradițional de întâlnire și odihnă a tuturor celor care prețuiesc și iubesc măiestria culinară și deservirea "Vila Noua".

 

Veniți la noi! Vă așteaptă confort, bucate gustoase, atmosferă plăcută și impresii de neuitat. În cele mai importante zile pentru Dumneavoastră "Vila Noua" Vă va dărui ce este mai bun!