Patiseria Panilino

Suntem o echipă de profesioniști, iubitori de dulce și avem mai mult de 15 ani când producem cele mai delicioase produse de patiserie atât pentru piața Moldovei, cât și pentru consumatorii din Romania, Letonia, Germania, Cehia și Polonia.

Din prima zi și până astăzi, calitatea produselor marca Panilino ramâne factorul de bază în activitatea companiei. Pentru a menține viu gustul copilăriei, păstrăm tradițiile și îmbinăm armonios rețetele clasice, produsele eco și tehnica modernă.

În companie activează peste 300 de oameni, pentru a-ți aduce în fiecare zi cele mai dulci porții de fericire! Ne mândrim că suntem tradiționali, că suntem rafinați, că suntem Made in Moldova.

Torturi, rulade, tartalete, prajituri, plăcinte, checuri, toate de cea mai înaltă calitate, la cel mai pun pret, și cu faimosul titlu „Fabricat in Moldova”.

Suntem mereu la dispoziția ta, atât în magazinele din toată țara cât și la comandă, pentru cele mai importante evenimente din viață. Vom pregăti cu drag și cu mult suflet tortul perfect, pentru ca orice sărbătoare să culmineze cu “cireașa de pe tort”.”