Passion Dance
adresa:
Bulevardul Moscova 6, MD-2068, Chișinău
Tradiția spune că după ce mirii întâmpină invitații, aceștia trebuie să deschidă petrecerea printr-un dans, adica "valsul tinerilor căsătoriți". Acesta este primul lor dans în calitate de soț și soție, și e întotdeauna un adevărat spectacol pentru musafiri, care vor fi cu ochii pe ringul de dans.
 
Te-ai speriat un pic? Nu-i nimic!
 
Am găsit noi soluția: lecții de dans de la "Passion Dance"! Avem o mulțime de instructori bucuroși să te pregătească pentru marele dans. Acum depinde de tine dacă dorești să urmezi niște cursuri în grup sau unele particulare,în una dintre sălile școlii de dans sau chiar la tine acasă. Îți recomandăm să lași comoditatea la o parte și să mergi la o sală de dans. Gandește-te că vei avea la dispoziție o încăpere mare, luminoasă și plină de oglinzi, în care îți poți studia cu ușurință poziția corpului și pașii făcuți.
 
Încă un avantaj al antrenamentelor cu instructorul este că ai posibilitatea  să înveți în două săptămâni, ceea ce alții învață în două luni. Veți putea învăța câțiva pași esențiali pentru valsul vienez sau, ca dansul vostru să fie un moment de neuitat, ați putea învăța o coregrafie întreagă.