Ionel

Costumul feminin și cel masculin sunt  un produs intelectual, de aceea producerea lui necesită multă energie, cunoștințe, muncă și o bază de producție bine dotată.

Costumele clasice vă oferă individualitate și atracție. Costumele de afaceri originale și moderne - sunt un element indispensabil în viața bărbatului și a femeiei contemporane.

Colecțiile de haine produse de compania noastră, sunt moderne, impecabile și la un preț accesibil.

Modelele confecțiilor corespund tendințelor actuale ale modei și cererilor consumatorilor. Design-ul modern și calitatea înaltă, contribuie la menținerea parteneriatului de lungă durată cu firme din Italia, SUA, Germania, Canada și Franța. Compania noastră furnizează produse pe piețele din țările CSI și Europa. Designerii și tehnologii noștri lucrează creativ, luând în considerare tendințele actuale ale modei internaționale. 

 

Specializarea de lungă durată, experiența bogată și profesionalismul lucrătorilor, fabrici utilate complet cu echipamente noi și moderne de la cele mai renumite firme europene, ne oferă posibilitatea să fim printre lideri nu doar pe piața autohtonă dar și pe cea internațională.