Giftcard.md
adresa:
mun. Chișinău. Str.Grenoble 128. Of. 302

GiftCard.md – este un magazin care oferă cadouri unice, dăruind o experiență interesantă în toate situațiile. Am cules împreună sute de oferte unice la noi în Moldova. Sunteți în căutarea unui cadou perfect, pentru Ziua de naștere a unei persoane care deja are de toate? Cadou de Crăciun pentru mama sau pentru soție la aniversarea căsătoriei? Soluţia o avem noi!

GiftCard.md – o gamă largă de cadouri interesante și memorabile care vor aduce o senzație de neuitat. Mereu completăm lista cadourilor noastre şi suntem în permanentă căutare de noi impresii, evenimente distractive şi extraordinare pentru Dvs.

Oamenii care deja au încercat totul,de asemenea pot găsi ceva pentru sine. După ce ați ales cadoul potrivit, noi îl vom trimite în felul în care a fost ales de dumneavoastră. Cardul cadou este valabil 12 luni. Ideea magazinului ne-ați dat-o voi… oamenii speciali care ar trebui să dăruiască și să primească mai mult decît simple obiecte invelite într-un ambalaj frumos colorat.

Pentru ca cele mai frumoase lucruri in viață, nu sunt obiecte. Noi "ambalăm" momentul si senzatia pentru ca tu sa daruiesti ceva ce nu poate fi uitat niciodata: EMOTIE. Surprinde pe cineva cu un cadou unical, care să-i aducă plăcere si bucurie celui căruia îi este predestinat. Noi credem, că cel mai bun cadou este acel care va rămine în amintire pentru mult timp. Echipa noastră este plină de entuziasm și optimism. Sarcina noastră principală este de a face viața mai interesantă și a realiza visele dumneavoastră.

Vă dorim, să aveți parte de cele mai bune, încercate vreodată, senzaţii!