FotoStand.md - decor pentru evenimente
adresa:
bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 145, Chișinău
Facebook

Fotografiază-ți nunta și ambalează emoțiile într-un cadou.

 

Cine a spus că este imposibil să fotografiezi fericirea și să o plasezi în ramă? Împreună cu Fotostand.md acest lucru a devenit posibil. Avem o ofertă specială pentru tinerii căsătoriți - închirierea fotostandului mobil Press-Wall (banner pentru ședința foto). Pentru ca fotografiile să nu fie plictisitoare puteți să utilizați stand-ul ca fundal pentru ședința foto sau video. Anume așa tipuri de stand se bucură de popularitate printre strar-urile din muzică și cinematografie.

 

Transformă-ți sărbătoarea într-un eveniment grandios! Orice sărbătoare - nuntă, aniversare sau pur și simplu o petrecere în compania amicilor, va deveni mai interesantă și mai neobișnuită. Este de ajuns doar să montați un stand foto și să amplasați pe el data evenimentului Dvs. Ah da, numele protagoniștilor nunții, de asemenea va apărea pe acest stand.

 

Cu un foto stand toate fotografiile vor arăta măreț, iar Dvs. vă veți simți un adevărat star. Aceste fotografii se vor memora și mai mult oaspeților, chiar și celor care le vor vedea pe rețelele de socializare. Aceștia vor înțelege din prima unde ați petrecut această seară de neuitat.

 

Fundalul pentru ședința foto și video puteți să-l utilizați în diferite moduri - fiecare oaspete poate să vă lase o urare pe stand, să-și înregistreze discursurile pe camera video, din care va ieși un filmuleț interesant, sau în momentele culminante ale petrecerii să realizați un interviu cu oaspeții sau cu protagoniștii evenimentului care, de asemenea, va fi montat într-un filmuleț distractiv despre cum ați petrecut această seară.

 

Indiferent de tradiții, gustul și dorințele Dvs, www.fotostand.md vă va ajuta să încludeți în decorul nunții  un element interesant și Dvs. veți sclipi în slavă și admirație.