AB Fashion

Renumitul salon din Chișinău, «ABfashion», vă propune un asortiment larg de costume și accesorii pentru bărbați. Aici veți găsi costume pentru fiecare, de la cele mai accesibile modele până la cele mai elegante și de lux.

 

Pe parcursul a mai mult de 15 ani de existență, salonul s-a recomandat ca un producător de articole elegante și calitative, iar la momentul de față, în calitate de casă de modă, ocupă pozițiile cele mai înalte pe piața producerii costumelor pentru bărbați.

 

Nici o noutate din lumea modei nu va scăpa de sub vizorul modeliștilor noștri. De aceea, aici poți să găsești costume strict clasice dar și modele expresive și creative. 

 

Pentru un costum impecabil este necesară o stofă impecabilă, iată de ce «ABfashion» acordă o atenție deosebită calității stofei. Salonul procură stofă doar de la furnizori respectabili din Italia, Germania și Franța. In salonul nostru Dvs. aveți posibilitatea de alege o stofă calitativă, ce va satisface pe deplin gusturile Dvs. estetice. Mătase, satin, brocart, piele și mătase, jacquard - nu este nici pe departe lista completă a stofelor pentru costumul Dvs. Pe lângă aceasta, salonul vă propune un asortiment larg de accesorii: cravate, butoni, ace de cravată - toate acestea pot fi decorate cu cristale Swarovski, ceea ce, cu siguranță, va reda originalitate și eleganță costumului Dvs.

 

După cum știm, timpul este mai prețios decât banii. Salonul «ABfashion» prețuiește timpul cliențolor noștri, de aceea salonul nostru vă propune realizarea costumului în cei mai mici termeni: de la 3 zile (comandă urgentă) până la 1-2 săptămâni (termen standard).

 

Abordarea individuală a fiecărui client - acesta este unul dintre principiile de bază a activității salonului «ABfashion». La dispoziția Dvs. sunt: cataloage extinse cu haine în vogă, serviciu complet de producere a costumului ce l-ați ales, cabine de probă spațioase și un personal care vă va ajuta cu plăcere să faceți alegerea corectă.