Блог

Свадебные аксессуары 12-07-2016 1885

Vezi care sunt cele mai populare 6 tematici de nuntă în 2016

Vezi care sunt cele mai populare 6 tematici de nuntă în 2016
 

Noile tendințe în materie de decor în acest an sunt bazate pe ideea unei nunți tematice. Acestea se axează pe un scenariu complet al desfășurării evenimentului: cu detalii de decor elaborat în funcție de tematica aleasă.

 

Și în acest sezon vară-toamnă, cele mai căutate teme de nuntă rămân a fi cele organizate în sânul naturii, în codru. Totuși opțiunile și inspirația pot fi nelimitate, fie că optezi pentru stilul rustic, elegant, vis de lavandă sau vintage romantic.

 

villa prado

Foto:  Villa Drago
 

Tu te-ai hotărât ce alegi pentru nunta ta? Acesta este punctul de plecare atunci când îți planifici nunta, urmând ca toate celelalte etape să fie strâns legate de tematică.

 

Deja visezi la decor, culori și arome? Toate îți fac cu ochiul, dar nu știi încă stilul care vă definește? Noi îți prezentăm 6 tematici de nuntă populare și în acest an pentru cei care încă nu și-au găsit inspirația:

 

Vintage 

 

Stilul Vintage este una dintre cele mai populare tematici de nuntă. Micile detalii de decor, fie o mașină de scris vintage, fie scrisori de dragoste pe mesele invitaților, sau  o mașină de epocă, realizate într-un cadru romantic, pot deveni parte dintr-o nouă poveste plină de inspirație și iubire. Mizați pe paiete, dantelă, perle și culori metalice pentru decorațiuni și rochiile domnișoarelor de onoare.

 

dikaia orhideea vintage

Foto: Дикая Орхидея

 

event republic2

Foto: Event Republic

 

Verdeața

 

Reîntoarcerea la natură, nuanțele de verde, verdeața romantică este una dintre cele mai căutate teme de nuntă anul acesta. Lemn, vegetație, natură și romantism sunt cuvintele cheie pentru o asemenea temă. Adaugă aceasta frumusețe naturală în decorul nunții tale și cu siguranță o vei adora.

 

show bis1

 

show bis

Foto: Show Bis

 

verdeata pinterest

Foto: Pinterest

 

DynPicWaterMark_ImageViewer

Foto: www.visimplinit.ro

Stilul boho

 

Pentru cei care preferă stilul casual, o nuntă cu tematica boho este alegerea potrivită.

 

51510a7098e009fced7040d55c799296

 

fb2b17f53722fdd021e745aa0b0dc7b2

Foto: Pinterest

 

Tematica florală

 

Deși florile sunt indispensabile la evenimente, anul 2016 este caracterizat printr-o avalanșă florală în tot ce ține de buchete, aranjamente, chiar și torturile capătă elemente florale. Poți merge pe un decor floral și acesta cu siguranță va da bine anul acesta.

Aranjamentele florale și buchetele de flori trebuie să pară cât mai proaspete, dacă e posibil, să fie culese din grădină cât mai aproape de ziua nunții. Aranjamentele florale și ghirlandele pot conține fructe de sezon, frunze decorative și ierburi aromate. Feriga, begonia, menta și busuiocul  sunt printre cele mai populare alegeri pentru nunțile din 2016.

 

happy events

Foto: Happy Events

 

decor floral

O nuntă ca-n povești

 

Miresele care visează la o nuntă magică, romantică și strălucitoare alături de Prințul lor, au anul acesta liber la imaginație. Rochie de mireasă din dantelă delicată, lumini feerice, aranjamente din petale, tot ce ați visat se poate realiza.

 

fairytaleromance_2444

 

Nunta în natură

 

Nunțile desfășurate în natură capătă din ce în ce mai multă amploare. O astfel de ceremonie, desfășurată la asfințit va tăia respirația tuturor. Poți combina eleganța naturală a unei nunți în grădină cu stilul modern, glamour și vei avea o ceremonie absolut uimitoare!

 

tema-natura-nunta1

 

17274

 

garden palace 2

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!