Блог

Kрасота 21-09-2016 1772

PĂREREA EXPERTULUI| Află care sunt culorile de păr ce dau tonul în această toamnă

PĂREREA EXPERTULUI| Află care sunt culorile de păr ce dau tonul în această toamnă

par-550x400

Foto: Pinterest 
 

Temperaturile au început deja să scadă simțitor, iar lumina soarelui se reflectă altfel în păr. Ce nuanțe se poartă toamna, pentru ca look-ul dumneavoastră să corespundă noilor tendințe în materie de frumusețe și culoare? La această întrebare am încercat, împreună cu beauty-maker-ul Lidia Muntean, să dăm răspuns în acest articol care descrie ce culori de par se poartă în toamna acestui an.

 

1. #pink #colormelt

Blondul cu nuanțe de roz este alegerea perfectă pentru femeile care-și doresc mai mult decât o simplă schimbare. Îmbinarea dintre rozul ușor crazy și blondul dulce e o opțiune îndrăzneață, care se încadrează perfect în ceea ce dictează această toamnă în materie de culori. Alegând o astfel de combinație vă veți face remarcată cu ușurință, astfel încât, culoare obținută în final va fi una cu adevărat personalizată și în tandem cu propriul  Dvs. caracter. Nu vă fie frică să experimentați! Notele de roz pastelat se aranjează ideal pe un blond natural sau proaspăt vopsit.

 

uu

 

kk

 

2. #brond

Dacă sunteți brunetă, dar mereu ați visat să deveniți blondă, atunci Brondul e ceea ce vi se potrivește. Este echilibrul perfect între două nuanțe de păr atât de diferite, ba chiar culori care se află într-o totală antiteză, dar se pot îmbina de minune. Trecerile voalate, ușoare, de la brunetul ciocolățiu la blondul cald pun în valoare trăsăturile feței și maschează rădăcinile părului, făcându-le să pară naturale și atunci când părul este proaspăt vopsit, dar și peste câteva luni.

 

lm

 

gh

 

3. #balayage #darkbrown

Baleyage-ul rămâne o tehnică de vopsire la fel de actuală ca și acum câțiva ani. Femeile care vor opta pentru balayage în această toamnă trebuie să țină cont și de faptul că e o modalitate de a face părul să pară mai voluminos și nu necesită întreținere decât o dată la 3 sau chiar 4 luni, respectiv vor avea mai puține bătăi de cap și vor economisi prin vizitele la salon. De asemenea, Dark Brown-ul e subtehnica care pune accent pe șuvițele nu foarte evidente, de regulă sunt mai deschise cu 2 sau 3 tonuri și se potrivește oricui, dar cu precădere brunetelor. Astfel, Balayage Dark Brown este oportunitatea perfectă pentru a realiza melanjul dintre "intense brown" și șuvițele "dark blonde".

 

bb

 

4. #balayage #naturalroots

Actuală în sezonul cald, tehnica aceasta rămâne pe lista tendințelor și din toamna lui 2016. Rădăcinile naturale, proprii, sunt o formă foarte comodă în materie de păr vopsit. La fel ca și în cazul Dark Brown, Natural Roots este o formă foarte practică de colorare a părului, mai ales dacă timpul nu vă permite să treceți foarte des pe la salon. Mai mult, combinația de culori ar putea fi cu adevărat deosebită, asta dacă aveți o culoare naturală unică în felul său. Lidia recomandă cu încredere tehnica respectivă pentru doamnele și domnișoarele care-și doresc să-și păstreze rădăcinile în culoarea naturală și care nu vor să facă "refill" lunar.

 

cc

 

5. #freelights #longbob

Ultima tehnică dezvăluită de Lidia, pe bună dreptate, reunește cele două anotimpuri, căci nuanța pe care o veți opțiune e una din gama frunzelor uscate ale toamnei târzii, iar vârfurile par a fi "arse" de soarele fierbinte al vierii. Este o alternativă interesantă dacă nu vă puteți decide asupra cărei nuanțe de roșcat sau blond să optați. În tehnica Free Lights & Long Bob e important să fie ales tonul cald, cu adaos echilibrat de culoare, care să varieze între roșul coniacului, al cuprului cu un blond practic invizibil, dar care și el dă tonul și formează proporția justă în acest joc de culori.

 

rr

 

De asemenea, beauty maker-ul Lidia Muntean recomandă să experimentați cu părul Dvs. apelând în exclusivitate la specialiști din domeniu și să nu încercați colorarea în condiții casnice, folosind produse ieftine. Odată ce ve-ți apela la un specialist, acesta nu doar va aborda corect procedura de vopsire, dar vă va oferi și consultația necesară în materie de stil și nuanțe care vi se potrivesc în conformitate cu forma feței, culoarea tenului și a ochilor. Dacă veți ține cont de aceste sfaturi ale Lidiei, cu siguranță vizita la salon vă va face să vă simțiți vedetă!

Jurnalist: Ana Zatushevski
"Beauty Zone"
069 688 988
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!