Блог

Пара 09-04-2016 1020

Agenda culturală de Weekend. Top 7 Idei de ieșiri culturale alături de persoana iubită

Agenda culturală de Weekend. Top 7 Idei de ieșiri culturale alături de persoana iubită

Un weekend minunat a sosit. Zi frumoasă de primăvară și senină, pe care neapărat trebuie să o petreci în aer liber, profitând de timpul perfect de afară. Chișinăul în acest weekend este cuprins de un val de energie, distracție, mult soare și voie bună.

 

5-calatoriti-intr-un-oras-nou-si-explorati-l-impreuna-pe-b

 Foto: viitoaremireasa.ro
 

Totuși ești neinspirat în alegerea locului unde poți evada alături de persoana dragă? Agenda acestui weekend ne oferă multe evenimente pentru care poți opta. Ia-ți iubitul sau iubita și bucurați-vă de un sfârșit de săptămână minunat în doi. Alegerea îți aparține, bineînțeles!

 

1. Expoziția Internațională Specializată “TOURISM.LEISURE.HOTELS” ediția a XXI

 

Sunteți pasionați de călătorii și ați dori să aflați care sunt tendințele în acest sezon? Ați dori să aflați care sunt ofertele agențiilor de turism? Atunci acest eveniment e perfect pentru voi!!! Poate vrei să-ți surprinzi suflețelul cu o călătorie surpriză, mergeți împreună la CIE MoldExpo. La eveniment vizitatorii vor avea ocazia să se familiarizeze cu ofertele de odihnă prezentate de 130 de companii turistice din Moldova, Bulgaria, Ungaria, Vietnam, Israel, România, Slovacia, Ucraina și Turcia.

 

“Tourism.Leisure.Hotels” este eveniment profesional din Republica Moldova dedicat domeniului de turism, odihnă şi hoteluri.

 

Tourism_rom.F929FBC348014ADEB5D8ECF168F2E4F2

Foto: facebook.com/events

 

Totodată, în premieră va fi lansat proiectul de promovare a turismului rural „Satul meu”. În acest an organizatorii au pregătit o sărbătoare a obiceiurilor populare din toate regiunile ţării, Proiectul #‎satulmeu‬- cu bucate gustoase, dansuri şi cântece a ansamblelor folclorice, toate cu siguranţă vor fi interesante vizitatorilor de orice vârstă.

 

12512430_1728783144031069_4805747183678968066_n

 

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook.

 

Grăbiți-vă să prindeți cele mai fierbinți oferte!!!

 

2.  Prima tiroliană inaugurată la Chișinău

 

Dacă nu știai încă, la Chișinău a apărut prima tiroliană. Aceasta a fost inaugurată zilele trecute în Parcul de la Valea Trandafirilor și a reușit deja să atragă vizitatorii. Cablul a fost ancorat pe malurile lacului de la Valea Trandafirilor. O tură cu tiroliană costă doar 80 de lei. Puteți merge în doi pentru o doză de nebunie și să încercați senzații noi!

 

prima-tiroliana-la-chisinau--inaugurata-in-parcul-de-la-valea-trandafirilor--cat-costa-o-tura-17930

Foto: agora.md

 

3. Concert LIVE marca MEVV ROCK

 

Vă place muzica și sunteți fani Mevv, atunci nu e cazul să ratați primul concert din 2016 marca Mevv Rock!!!

 

Fă-i o surpriză iubitei și creați-vă o duminică super tare într-o atmosferă incendiară. Se promite un show sută la sută Live și original, plin de energie, emoție și nebuuunie mare. Prezența este obligatorie și se premiază cu buna dispoziție!!! Concertul va avea loc pe data de 10 aprilie la ora 18:00, Concert Hall Atrium, (str Albișoara 4).

 

Mai multe detalii despre eveniment aflați pe pagina de Facebook.

 

Nu mai sta pe gânduri, sună și cumpără ultimele bilete!! Este posibilă și LIVRAREA la domiciliu!

 

12923296_801165926685241_6955369721335856152_n

Foto: facebook.com/events

 

4. # MasterClass în arta fotografică la ora 17:00 la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”

 

Te inspiră realitatea prin obiectiv? E semn că trebuie să vii la o lecție ce deconspiră secretele artei fotografice sub îndrumarea profesioniștilor Geta Bagheta și Dinu Bubulici. Împreună cu Geta Bagheta și Dinu Bubulici veți afla lucruri noi despre portretistică și fotojurnalism.

 

Taxă de intrare: 50 lei. Pentru participare e nevoie să completați acest formular de participare. Acest eveniment face parte din Academia LeaderSHE – Young Women Leaders’ Academy, pentru mai multe detalii accesați link-ul.

 

12919869_1061473890601388_2706072030174777320_n

Foto: facebook.com/events
 

5.  Festivalului Filmului Italian în incinta Cinematografului "Odeon"

 

În perioada 8-9 aprilie, în incinta Cinematografului "Odeon" va avea loc ediția 2016 a Festivalului Filmului Italian. Pe 8 aprilie, cinefilii au avut ocazia de a viziona filmul "Mișcarea pinguinului", iar a doua zi, 9 aprilie, va fi rulat filmul "Bună dimineața, Tată!". Sunt așteptați toți doritorii, cu începere de la ora 18:00. Intrarea este liberă!

 

Festivalul filmului italian

Foto: facebook.com/events

6. Luați-vă doza de teatru

 

Pentru împătimiții de teatru avem și pentru ei câteva propuneri.

 
La Teatrul "Satiricus" se joacă piesa de teatru "O scrisoare pierdută" de Ion Luca Caragiale! - 9 aprilie la ora 18:00, iar duminica "Made in Moldova", de Constantin Cheianu, ora 18:00.
 
 
 

image_79_4_preview

Foto: satiricus.md

 

Teatrul "Geneza Art"- vă invită la spectacolul "Frumoasa călătorie a urșilor Panda" -  rupt din cotidian cu subiect încărcat de valențe simbolice. Un delir... O bucurie fără margini şi o abandonare de sine, care depăşeşte orice aşteptare, orice idee cinică sau neconcepută despre iubire ... Dorinţa de a se contopi şi de a dispărea în iubire, ia proporţii absolute ale dizolvării în neant... Urşii panda... Un spectacol de atmosferă şi relaxare...

 

panda

Foto: genezaart.md

 

7. Expoziția de fluturi tropicali la Chișinău

 

Culorile au prins aripi! O planeta mică a fluturilor a apărut la Chișinău. Peste 30 de tipuri de fluturi tropicali au fost prezentați la o expoziție organizată în centrul comercial ATRIUM din capitală. Într-un spațiu închis, fluturii zboară în voie, iar vizitatorii se pot plimba printre frumoasele vietăți.

 

img
Foto: facebook.com/events

 

Vă dorim un weekend perfect, un weekend de milioane!!! Faceți alegerea corectă pentru ca voi doi să savurați momentele petrecute în doi!!!!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!