Oferta colectivă

Unde-s doi REDUCEREA CREȘTE!


Marry.md vă oferă 20% reducere la publicitate, dacă semnați contractul împreună cu un prieten sau partener de afaceri.

Fiecare om de afaceri cunoaște importanța relațiilor parteneriale. Adesea anume aceste relații sunt hotărâtoare în calea spre succes.


Cuvântul PARTENER poate fi asociat cu oportunitate, faimă, prosperitate, succes etc. Acum cuvântul PARTENER poate să însemne pentru Dvs. și REDUCERE, deoarece site-ul Marry.md vă oferă reducere de 20 %, dacă semnați contractul de servicii de publicitate, împreună cu un prieten sau partener de afaceri.

Fiecare fotograf are minim o cunoștință moderator. Fiecare moderator are minim o cunoștință interpret. Iar un administrator de restaurant cunoaște unde se gătesc cele mai gustoase torturi, cunoaște și un decorator bun, și dansatori talentați și alte persoane importante din domeniul organizării petrecerilor. Altfel nici nu poate fi, or, toți noi suntem implicați în mod egal la organizarea și buna desfășurare a petrecerilor, și toate pentru că ne place munca noastră și ne dorim cât mai mulți clienți mulțumiți!

Noi, echipa Marry.md, de asemenea, ne dorim ca Dvs. să aveți cât mai mulți clienți mulțumiți dar și parteneri stabili și de încredere, de aceea vă oferim posibilitatea de a obține o reducere colectivă, la serviciile de publicitate.

Pentru detalii despre promoție vă rugăm să ne contactați la numărul: +373 78 331 340 sau la adresa de email: info@marry.md

 

IMPORTANT! Nu uitați să vă contactați partenerii din domeniu - Unde-s doi reducerea crește!

 

*Promoția nu este valabilă pentru companiile, care au semnat anterior un contract de publicitate cu site-ul Marry.md