Blog

Cuplu și sex 05-11-2018 478

3 cele mai PASIONALE zodii: sexul e punctul lor forte

3 cele mai PASIONALE zodii: sexul e punctul lor forte

Sunt sexy și foarte feminine, iar când vine vorba despre amorul carnal sunt foarte pătimașe. Știu cum să fericească orice bărbat și transformă sexul într-o adevărată artă. Iată care sunt cele trei zodii care au cele mai pasionale femei:

... Săgetător

...

Născută într-o zodie de foc, femeia Săgetător are sexul în sânge, cum s-ar spune. Nu poate trăi fără el, motiv pentru care se folosește de toate armele sale de seducție pentru a-și aduce partenerul pe culmile plăcerii. Iubește răvășitor, uneori prea mult și prea complicat. E foarte jucăușă și îi place să experimenteze. Adoră aventurile, pe care le găsește extrem de incitante. E ușor de sedus de către cei care manifestă mult simț al umorului.

... Rac

...

Tocmai pentru că este o femeie foarte sensibilă, nativa Rac știe cum să aprindă scânteia în dormitor. La figurat, evident. Este tandră și frumusețea ei o transformă într-o parteneră de dorit. Iubește cu intensitate și cu posesivitate, iar pasiunea sa nu se stinge rapid. Iubește ideea de iubire și are nevoie de atingeri calde, iar la rândul sau va oferi nopți de amor de neuitat. 

... Balanță

...

Foarte sexy în înfățișare, femeia din zodia Balanță este extrem de atrăgătoare. Este interesantă și atunci când iubește o face cu sufletul, cu trupul și cu mintea - o combinație extrem de seducătoare. Știe cum să se dăruiască și să devină cea mai buna prietenă, cea mai buna iubită, cea mai bună amantă și cea mai bună soție. Este romantică, dar în același timp deschisă la fel și fel de fantezii care mai de care mai incitante.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!