Noutăți

Organizare Nuntă 13-09-2018 2472

Tematica nunții tale: TOAMNA BOGATĂ

Tematica nunții tale: TOAMNA BOGATĂ

Nunțile de toamnă au farmecul lor. Ghirlande din frunze arămii și galbene, coaja parfumată a merelor proaspete, zâmbete, bucurie și belșug. Toamna este anotimpul culorilor calde și al parfumurilor. Pentru nunțile care au loc în acest anotimp detaliile și cromatica sunt foarte importante. Decorațiunile și aranjamentele trebuie să fie într-o tonalitate perfectă, buchetul miresei trebuie ales cu grijă, iar florile trebuie să aibă nuanțe ce se potrivesc acestui anotimp și o aromă amețitoare.

......

Vezi și Tematica nunții: culoarea VERDE ÎNCHIS

... Bogăția toamnei într-o nuntă specială

Beneficiile unei nunți organizate toamna sunt nenumărate. Mărturii creative, crizanteme multicolore, gerbera, spice de grâu, legume și fructe gustoase. Toate sunt ingredintele perfecte pentru o nuntă specială. Toamna este unul din cele mai propice momente pentru nuntă.
 
... 
Pentru a sugera ideea de belșug pe care o oferă acest anotimp, decorează prezidiul cu un covor de frunze uscate și drapaje de organza grena. Așează pe fiecare masă câte un coș de paie cu fructe de sezon: struguri, mere coapte, gutui.
 
... 
... Invitațiile de nuntă, aranjamentele și decorațiunile
 
......
De la invitații în formă de frunză, naproane pentru mese cu model de toamnă, lumânărele decorative în formă de frunză care plutesc într-un bol cu apă, mere caramelizate și până la copăcei decorativi cu frunze de hârtie colorată pe care invitații pot lăsa mesaje mirilor, totul este permis!
 
...
Toamna îți oferă o paletă bogată, cu sute de nuanțe pe care le poți folosi. De la portocaliu-dovleac, roșu, ruginiu, burgundy, auriu, ocru și galben, până la kaki, bronz și maro. Mergi pe culori calde, tonuri estompate, nuanțe de maro, bej, galben, roșcat, portocaliu. Culoarea cuprului arată minunat asortată cu auriu și culoarea prunei. Îți poți alege ca motiv al nunții frunza ruginită, strugurii, fructele uscate, merele sau scorțișoara.
 
...
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!