Blog

Cuplu 05-12-2017 1027

S-a căsătorit cu o femeie-robot. Vezi cum arată cuplul și ce jurăminte au făcut

S-a căsătorit cu o femeie-robot. Vezi cum arată cuplul și ce jurăminte au făcut

Un expert în inteligență artificială a decis să își lege destinele de o femeie-robot construită chiar de el. Zheng Jiajia și creația sa s-au căsătorit într-o ceremonie la care au participat mama sa, prieteni și colegi de facultate.

 ...

Căsătoria nu are valoare legală, având în vedere că uniunile între oameni și androizi nu sunt încă prevăzute în legislația chineză, informează site-ul sina.com, citat de EFE. Totuși, ceremonia a fost una pompoasă, incluzând un banchet, cadouri și tradiționalul voal roșu de mireasă tipic pentru căsătoriile tradiționale în această cultură orientală. Mireasa, fabricată de Zheng în 2016, se numește Yingying și potrivit mirelui are 31 de ani și a început o relație cu el în urmă cu doi ani. Zheng, care nu mai avea iubită de mulți ani, a optat să-și construiască viitoarea soție după ce familia și prietenii au făcut în ultimul timp presiuni asupra lui ca să se însoare, informează Agerpres, citând presa locală

Yingying este capabilă să vorbească printr-o conexiune la un computer cu acces la texte și arhive audio înmagazinate, poate recunoaște fotografii și obiecte, dar nu este programată să meargă, deși soțul a promis că se ocupă de acest lucru. Inginerul, care a lucrat mulți ani la compania multinațională Huawei iar în 2014 și-a deschis propria firmă, a asigurat că va trăi alături de Yingying până când moartea sau problemele de baterie îi va despărți.

...

 Sursa: https://www.cariereonline.ro

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!