Blog

Organizare Nuntă 12-10-2017 293

Participă la un curs de event planning și află cum poți să-ți organizezi nunta de la A la Z

Participă la un curs de event planning și află cum poți să-ți organizezi nunta de la A la Z

Organizezi evenimente în Chisinău? Atunci trebuie să îți rezervezi un loc la cursul de event planning care va avea loc în perioada 18 - 19 octombrie. Vei participa la un curs adaptat permanent noutăților și tendințelor pieței, predat de către un lectorul Bianca Preda, care activează în acest domeniu și are experiență de lucru cu firme din România. 

„De multe ori, începătorii în domeniu nu își dau seama de importanța pregătirii unui eveniment, fapt care duce la foarte multe greșeli în timpul desfășurării lui. La curs învățam sa pregătim, să anticipăm și să limităm situațiile de risc ale unui eveniment. Câteodată, planificarea unui eveniment durează câteva luni, în timp ce desfășurarea efectivă se întinde pe o zi sau două. De aceea, noțiunile predate în prima zi de curs se axează foarte mult pe strategie, pregătire și concept” spune Bianca Preda, trainerul Creative Business Management. 
Cursul este organizat în parteneriat cu wedding planner-ul local Alina Ciobanu, reprezentantul agenției și revistei Mireasa din Republica Moldova. 

Cursul de „Planificarea și organizarea evenimentelor" este susținut de lectorul Bianca Preda de 7 ani, iar în această perioadă, peste 500 de persoane au absolvit cu succes programul de training, cei mai mulți dintre acestia alegând o carieră de organizator de evenimente. Acesta este singurul curs de pe piață care pune bazele teoretice și practice, oferind în același timp o acreditare specifică, recunoscută la nivel național și internațional.

Participanții la curs vor învăța ABC-ul meseriei de organizator de evenimente cu ajutorul unor instrucțiuni ușor de urmărit și prin exemple din activitatea practică a trainerului. În prima zi, participanții vor afla despre modalitățile de planificare și selectare a activităților și vor primi recomandări despre selectarea și dimensionarea echipei de proiect. În a doua zi de curs, Bianca va preda bugetarea evenimentelor și modalitățile de finanțare ale acestora. Participanții vor afla despre cum se realizează un buget în cele mai mici detalii, în funcție de activitățile proiectului. În a doua parte a zilei, participanții vor învăța să promoveze evenimentul prin diverse canale de comunicare și socializare. 

Durata: 2 zile, de la 10:00 la 17:00.
Preț: 150 de euro de persoană și include toate costurile de participare, fără taxe suplimentare. 

Cum te înregistrezi la curs?  

Înscrierile se fac pe site sau direct la partenerul local Alina Ciobanu, e-mail: allinacb@mail.ru, telefon: +37379566574 

Informații suplimentare se pot obține și la numerele de telefon 0743.183.353 sau pe adresa de email: cursuri@cbmanagement.ro.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!