Blog

Cuplu 07-12-2017 1556

Idei pentru un Revelion romantic în doi

Idei pentru un Revelion romantic în doi

De sărbătorile de iarnă profită de zilele libere și petrece cât mai mult timp alături de persoana dragă. Lasă deoparte certurile și grijile și fă din aceste sărbători momente plăcute de care să îți aduci aminte peste ani. 

 ...

Dacă vrei să petreci momente memorabile, petrece revelionul împreună cu persoana dragă. Un revelion romantic în doi va face bine relației voastre și vei începe anul nou în forță. Revelionul în doi va întări legătura romantică dintre voi.

...


Revelionul în doi este visul îndrăgostiților, un moment aparte de care îți vei aminti cu plăcere oricând.
Pentru a organiza însă un revelion romantic în doi, trebuie să te gândești din timp la cum să creezi o atmosferă romantică și incitantă.
Cumpără din timp lumânări parfumate, lămpi cu lumină difuză, cd-uri cu muzică senzuală, potrvită pentru momentele romantice în doi. Tot pentru această ocazie nu trebuie să uiți de rochia sexy de seară sau lenjeria intimă specială pentru momentele fierbinți în doi.
Pentru revelionul romantic în doi, o grijă specială trebuie să o acorzi lenjeriei de pat, care trebuie să fie în ton cu restul decorului. Optează pentru lenjerii de pat din satin, în culori incitante, cu diferite motive romantice.
Pentru această seară specială, gândește-te la jocuri senzuale, dar și romantice, care să vă facă să vă simțiți în largul vostru.

...


De pe masa de revelion nu trebuie să lipsească bucătele speciale, în concordanță cu aceste evenimente festiv. Dacă petreci revelionul doar în doi, trebuie să acorzi mesei aceeași atenție ca pentru mai mulți invitați.
Dacă ții cont de superstiții, de revelion trebuie să așezi pe masă 12 feluri de  bucate. Alege preparate speciale precum fructe de mare, creveți, deserturi delicioase pe bază de ciocolată. Nu uită nici de căpșune, frișcă, șampanie, vin roșu cu scorțișoară sau lichioruri. Aceste alimente au și numeroase efecte afrodiziace, ceea ce va garanta succesul revelionului petrecut în doi.

...


Jocuri în doi pentru noapte de Revelion

De revelion nu uită nici de jocurile în doi. Creează o atmosera plăcută pentru amândoi și dă-ți frâu liber imaginației. Revelionul romantic în doi nu trebuie să fie axat doar pe mâncare afrodiziaca și atmosferă senzuală.
Poate fi și jucăuș  și vei avea parte de momente plăcute de care îți vei aminti peste ani cu zâmbetul pe buze.
Revelionul în doi este un moment special și romantic, căruia trebuie să îi acorzi o grijă sporită. Pregătește-te din timp pentru această noapte magică, când totul este posibil. Acordă mai multă atenție aspectului tău fizic, adoptă o nouă tunsoare și coafură, cumpără o nouă rochie, care să îți pună în evidență calitățile fizice și folosește un parfum senzual, care să îl înnebunească pe iubitul tău.
În această seară îi poți oferi și un mic cadou, care să semnifice aprecierea ta și iubirea pe care i-o porți. Alege un obiect care știi că îi vă face plăcere și oferă-l la trecerea dintre ani, după sărutul magic de la miezul nopții.

...

... 

Sursa: http://familie-relatii.acasa.ro

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!