Blog

Cereri în căsătorie 05-12-2017 414

I-a promis că o ia de soție, dar a fugit cu 113 mii de lei

I-a promis că o ia de soție,  dar a fugit cu 113 mii de lei

Un fost deţinut al penitenciarului din Soroca a fost condamnat recent la 8 ani de închisoare pentru comiterea escrocheriei în proporţii mari.

...

Potrivit procurorilor, în perioada anului 2015, fiind deţinut  în penitenciarul nr.6 Soroca, inculpatul, a făcut cunoştinţă cu o femeie prin intermediul reţelelor de socializare. Promiţându-i că se va căsători cu ea, deţinutul, sub diferite pretexte, inclusiv pentru achitarea unor servicii personale, i-a cerut victimei bani. După ce femeia a transmis, prin intermediul unei persoane terţe, 113 mii de lei, inculpatul a încetat comunicarea cu ea. De notat că, deţinutul era căsătorit, având familie în raionul Făleşti.  

Fiind deja la libertate, inculpatului i-a fost înaintată învinuirea pentru comiterea escrocheriei, pe care nu a recunoscut-o. Totuşi, procurorii au demonstrat vina acestuia, inculpatul în vârstă de 36 de ani, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani închisoare în penitenciar de tip închis, cu încasarea în beneficiul părţii vătămate a prejudiciului material integral cauzat prin infracţiune.

Sursa: http://unimedia.info/

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!