Noutăți

Mireasă 23-04-2018 6219

Fii o mireasă originală: poartă teniși la nuntă în loc de pantofi

Fii o mireasă originală: poartă teniși la nuntă în loc de pantofi

De acum, miresele nu trebuie să mai sufere de dureri de picioare în ziua nunții. Recent, designerul din SUA, Kate Spade a lansat o colecție de teniși pentru mirese, iar modelele sunt nu doar frumoase, dar și extrem de comode.

Găsirea perechii perfecte de pantofi pentru ziua nunții, ar putea fi cea mai grea parte din planificarea întregului eveniment. Trebuie să ții cont de confort, de ținută și cât de mult timp vei sta în picioare. Cel mai fericit eveniment din viața ta nu trebuie să se transforme într-un coșmar din cauza durerilor de picioare. Kate Spade din New York și brandul Keds au lansat o colecție de teniși pentru mirese. 

...

Astfel, colecția include mai mult de 30 de modele diferite de perechi de teniși, așa că orice mireasă care este în căutarea confortului și a pieselor sofisticate va găsi perechea ideală pentru ziua cea mare. Prețurile încep de la 40 de dolari, pentru încălțămintea de copii și de la 55 de dolari până la maximum 120 de dolari (pentru modelele cu perle, flori sau pietre) pentru tenișii de adulți. Bineânțeles, acești teniși pot fi purtați nu doar la nuntă, ci și în fiecare zi. 

......

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!