Noutăți

Cuplu și sex 17-09-2018 1639

Acestea sunt soțiile ideale ale zodiacului! Cele trei zodii cărora bărbații nu le pot rezista

Acestea sunt soțiile ideale ale zodiacului! Cele trei zodii cărora bărbații nu le pot rezista

Astrele de multe ori definesc anumite caracteristici personale ale oamenilor, iar aceste trei zodii de femei sunt soțiile perfecte. Se îndrăgostesc pentru totdeauna și își doresc relații care să dureze o viață întreagă.

... RAC - Emoțiile unei femei Rac sunt puternice și intense. Își dorește o iubire adevărată. Oferă totul partenerului și face totul pentru el. Singura problemă este că îi place să dramatizeze, însă oferă mult mai multe. Este o mamă perfectă și soție devotată. 
 
... LEU - Femeia Leu este curajoasă, neînfricată și capabilă. Are nevoie de un partener care să fie la fel ca ea și care să o susțină. Știe să iubească într-un mod în care îl va face pe partener să se îndrăgostească pentru totdeauna de ea. Emoțiile ei sunt sincere. 

... CAPRICORN - Femeia Capricorn consideră că este datoria ei să mențină flacăra iubirii aprinsă într-o relație. Este mereu cu picioarele pe pământ și are grijă ca nimic să nu ia prin surprindere familia. Face orice ca soțul și copiii săi să nu sufere. Este perseverentă și curajoasă.

Totuși, indiferent de zodie, o căsnicie poate fi fericită dacă între parteneri există respect reciproc, dragoste și dorința de a merge la compromis și de a se susține unul pe altul.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!